Shop
Ultimele 100 de articole

Concurs incheiat ianuarie „Vino pe Forumul Sfatulparintilor.ro si castigi”

01 ianuarie 2012, , Vizualizări: 487
Sfatulparintilor.ro_concursvinopeforum

Vino si in ianuarie pe Forumul Sfatulparintilor.ro la cat mai multe sectiuni si castigi prieteni noi, sfaturi utile, castigi bucuria de a da la randul tau un sfat, o vorba buna sau o mana de ajutor altor parinti, dar castigi si premii frumoase pentru copilul tau!

Sfatulparintilor.ro mentine sistemul concursului de Forum prin acumulare de puncte pe baza postarilor membrilor comunitatii noastre.

 

Sponsori:

Bertoni-Mures, editura Litera, Prisum International si CD Press

 

Premii:

 

Luna ianuarie 2012 aduce urmatoarele premii la acest concurs:

 

        

vrajitorul-din-oz

3 rucsaci SFATUL PARINTILOR facuti special pentru membrii comunitatii noastre

2 carti de povesti de la editura Litera intitulate „VRAJITORUL DIN OZ”

4 seturi de reviste educationale pentru copii, Pipo, Doxi si Terra Magazin de la CD Press, insotite de o jucarie sau CD

3 seturi de produse pentru ingrijirea pielii copilului de la Himalaya Baby, Prisum

1 tricicleta de la Bertoni Mures

(premiul tricicleta este singurul care nu se va acorda celor ce apar in evidenta Sfatulparintilor.ro ca au mai castigat o tricicleta, tocmai pentru a mari sansele ca un numar cat mai mare si diferit de copii sa se bucure de acest frumos premiu de la Bertoni Mures).

 

Perioada desfasurarii concursului:

In fiecare luna, incepand cu ziua de 1 si pana in ultima zi a lunii de concurs, orele 24. La fiecare inceput de luna punctele acumulate de useri in luna anterioara se reseteaza.


Mecanism:

Fa-ti cont pe Sfatulparintilor.ro si vino pe forum la oricare dintre sectiuni sau subiecte.

Vorbeste despre orice te bucura, te ingrijoreaza, te pune pe ganduri sau te entuziasmeaza cu ceilalti membri ai comunitatii Sfatul Parintilor, spune-ti opiniile, impartaseste-ti experientele, cere sfaturi noilor tai prieteni. Respecta regulamentul de forum ce este afisat la intrarea pe Forumul nostru.

 

O postare pe forumul Sfatulparintilor.ro echivaleaza cu un punct.

 

1. Toti userii care au lunar minim 30 puncte pe forum intra in tragerea la sorti de la sfarsitul lunii de concurs.

2. Cei ce au peste 100 puncte lunar pe forum vor intra si in tragerea la sorti de la punctul 1 dar si in tragerea la sorti pentru tricicleta de la Bertoni Mures.

 

Fiecare membru al comunitatii isi va vedea numarul de puncte acumulat la intrarea in Forum in meniul de sus.

Topul punctajului membrilor participanti va fi afisat in partea stanga jos a primei pagini si este actualizat in timp real.

La incheierea lunii de concurs are loc tragerea la sorti a castigatorilor in baza program automat random.org generat de calculator.

Nu au voie sa participe la acest concurs angajati ai firmei care detine licenta www.sfatulparintilor.ro sau rude de gradul 1 ale angajatilor.

 

ATENTIE! Moderatorul forumului are dreptul sa stearga postarile care se bazeaza doar pe copierea altor postari ale userilor nostri, cu scopul de a se creste numarul postarilor, precum si s sesizeze Sfatulparintilor.ro daca userii aduna postari fara a avea activitate saptamanala pe site la forum. Nu se valideaza si nici nu se stimuleaza cei ce vin in ultimele zile ale lunii ca sa faca numarul de postari doar ca sa intre in concurs.

Scopul acordarii premiului este acela de a stimula si recompensa ACTIVITATEA CONSTANTA SI ACTIVA PE FORUM, cu opinii solide, cu schimb de experienta, cu dat si primit sfaturi altor parinti.

 

Cand se afiseaza castigatorii:

Castigatorii lunii se afiseaza in vitrina cu noutati, pe prima pagina, in decurs de 48 de ore dupa incheierea lunii de concurs. Articolul sta la in vitrina cu noutati timp de 2 zile, dupa care poate fi gasit la sectiunea Arhiva castigatori.

 

Cum se intra in posesia premiilor:

Dupa ce isi vede numele pe lista castigatorilor, utilizatorul va contacta www.sfatulparintilor.ro trimitand un mail de confirmare la adresa office@sfatulparintilor.ro, de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-a inregistrat pe site. Mailul respectiv trebuie sa contina numele complet al castigatorului, numarul de telefon si adresa pe care vrea sa primeasca premiul. Dupa confirmarea identitatii sale, castigatorul va primi de la noi un mail continand detaliile necesare pentru a intra in posesia premiului. Fara datele complete nu se poate face distributia.

In cazul in care un castigator nu trimite mail catre sfatulparintilor.ro in maxim 48 ore dupa anuntarea pe site a castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul.

 

Distributia premiilor:

Premiile se distribuie in luna urmatoare fata de luna de concurs.

Premiile voluminoase (tricicleta) vor fi trimise prin curier (costul transportului fiind suportat de castigator) iar celelalte premii vor fi trimise prin Posta Romana, costul de transport fiind suportat de Sfatulparintilor.ro.

Daca castigatorul tricicletei nu este de acord sa suporte contravaloarea transportului pana la domiciliul sau, va informa sfatulparintilor.ro pe mail iar premiul sa va acorda urmatorului din tragerea la sorti.

 

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor serviciului de curierat sau posta si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce la sediul sponsorului datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, siteul isi rezerva dreptul de a nu il retrimite.

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu