Castigatori concurs Himalaya: Cu ce sporturi în aer liber vă mențineți activi în sezonul rece? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Cu ce sporturi în aer liber vă mențineți activi în sezonul rece?

Sfatulparintilor » Concursuri » Castigatori concurs Himalaya: Cu ce sporturi în aer liber vă mențineți activi în sezonul rece?
Rum_SFXII 652x450

V-ați lustruit patinele? Ați pregătit rucsacul cu ciorapi şi mănuşi de schimb? Când eşti părinte şi cel mic are chef de joacă afară, frigul, ploaia sau zăpada nu vă pot ține în loc! În plus, ştii cât de importantă este mişcarea nu doar pentru copii, dar şi pentru tine!
Sfatulparintilor.ro şi Himalaya Wellness te invită la concurs! Povesteşte-ne ce sporturi sau alte activități practici alături de copilul tău în sezonul rece, spune-ne cum reuşiți să rămâneți activi, chiar şi cand vremea vă e potrivnică, şi poți câştiga unul dintre cele 5 pachete cu produse Himalaya pentru sănătatea articulațiilor, un sistem imunitar puternic şi ce vă mai trebuie pentru a fi pregătiți de mişcare!

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Când se desfăşoară concursul

Concursul se desfăşoară în perioada 08.12.2017 – 15.12.2017.

 

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt: Rosu Oana Nicoleta, Doldoran Corina, Apostoiu Vasile, Amalia Sasarman, PicincuH Viorica

 

 

Premii

Poţi câştiga unul dintre cele 5 premii (pachete de produse) oferite de Himalaya Wellness. Pachetele conţin: Rumalaya gel pentru protejarea sănătății muşchilor şi a articulațiilor, Koflet-H cu plante ce ajută la calmarea tusei şi a durerilor în gât, Septilin tablete cu ingrediente naturale ce sprijină sistemul imunitar, Cremă pentru uz general (pentru răni, arsuri, zgârieturi) și un prosop (50x100cm).

 

 

Cum participi la concurs

Vino pe Sfatulparintilor.ro în perioada 08.12.2017 – 15.12.2017 şi răspunde la tema de mai jos, în zona de comentarii a acestui articol.

Cu ce sporturi în aer liber vă mențineți activi în sezonul rece?

 

 

Când se afişează câştigătorii

Câştigătorii se vor afişa pe 18.12.2017, în acelaşi articol care anunţă concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate şi originale 5 răspunsuri.

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

Concursul Himalaya: Cu ce sporturi în aer liber vă mențineți activi în sezonul rece? este valabil in perioada 08.12.2017 – 15.12.2017.

  1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  2. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poţi câştiga unul dintre cele 5 premii (pachete de produse) oferite de Himalaya Wellness. Pachetele conţin: Rumalaya gel pentru protejarea sănătății muşchilor şi a articulațiilor, Koflet-H cu plante ce ajută la calmarea tusei şi a durerilor în gât, Septilin tablete cu ingrediente naturale ce sprijină sistemul imunitar, Cremă pentru uz general (pentru răni, arsuri, zgârieturi) și un prosop (50x100cm).
  3. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  4. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 18.12.2017, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  5. Organizatorii concursului Cu ce sporturi în aer liber vă mențineți activi în sezonul rece? sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea sfatulparintilor.ro) si Himalaya Wellness.
  6. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei de mail la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat.
  7. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  8. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  9. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Cuvinte cheie:
Data articol: 18/12/2017