Concurs culinar martie: Retete gustoase pentru siluete armonioase - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Concurs culinar martie: Retete gustoase pentru siluete armonioase

Sfatulparintilor » Concursuri » Concurs culinar martie: Retete gustoase pentru siluete armonioase
himalaya

Prisum – Himalaya si Sfatulparintilor.ro lanseaza concursul culinar dedicat inceputului de primavara si lunii martie pe tema „Retete gustoase pentru siluete armonioase”.

 

Vine primavara, mai renuntam la hainele groase si silueta revine in forta sa isi ceara drepturile. Nu degeaba se spune „esti ceeace mananci”. Tu ce mananci, ce prepari ca sa arati cat mai bine? Cu ce retete te lauzi ca sa aiba si gust bun dar sa iti mentina silueta, poate chiar sa mai si slabesti cu ajutorul lor?

 

Te invitam la o noua provocare: vino in luna martie pe Sfatulparintilor.ro, la sectiunea “Retete la sfat” cu retetele tale delicioase dar si sanatoase pe care le prepari pentru silueta ta si a familiei tale la inceput de primavara.

 

Sponsorul concursului: Prisum – Himalaya

 

Premiile concursului februarie de la Himalaya:

Himalaya vegheaza sa ai o familie sanatoasa si plina de vigoare si ofera 5 premii la concursul lunii martie, fiecare constand in cate 3 produse herbominerale pentru sanatate formate din:

–          Septilin sirop pentru copii

–          Septilin tablete pentru adulti si copii peste 6 ani

–          Koflet sirop impotriva tusei, atat seaca cat si productiva.

 

Sfatulparintilor.ro -Septilin-sticla-HimalayaSfatulparintilor.ro - Septilin - flacon - HimalayaSfatulparintilor.ro - Koflet - Himalaya

 

 

 

 

Perioada desfasurarii concursului:

Toata luna martie 2012.

 

 

 

Mecanism de concurs:

 

Participa la sectiunea “Retete sanatoase” cu retetele tale delicioase dar si sanatoase pe care le prepari pentru silueta ta si a familiei tale la inceput de primavara.

Reteta poate fi de orice fel: ciorbite, supe, salate, retete de paste speciale, retete cu fructe, retete minunate si deosebite pe care le faci in momentele tale de inspiratie in bucatarie atunci cand vrei sa ai grija de silueta ta.

Evita sa trimiti retete care stii ca nu au legatura cu silueta. 🙂

 

Poti adauga o reteta noua AICI.

 

Reteta va ajunge in programul administratorului siteului mai intai.

Daca reteta ta este validata si se publica pe site, respectiv are poza ta originala (asa cum stii ca e regula la noi), are toate ingredientele si povesteste frumos si in detaliu modul de preparare cat mai clar, vei avea 4 avantaje:

 

–          Vei intra automat in tragerea la sorti al acestui concurs special culinar pentru unul din cele 5 premii oferite de Prisum – Himalaya

–          Vei primi si punctele aferente publicarii unei retete la noi pe site, asa cum e precizat la concursul “Fii activ pe Sfatulparintilor.ro si castigi” si daca ai noroc poti castiga si acolo la final de luna

–          Reteta ta (cu numele tau de user ca autor) poate ajunge in vitrina cu noutati zilnice a noastra (stii ca avem zilnic prezentate cate 2 retete, una de desert si una de fel principal de mancare; ele sunt toate de la membrii comunitatii noastre!

–          Reteta ta poate ajunge prezentata in comunitatea Facebook a Sfatulparintilor.ro unde sunt peste 25.000 prieteni!

 

Asa cum deja stii din concursurile de retete Sfatulparintilor.ro, participa cu retetele tale proprii, cu poze originale, evitand introducerea in concurs a retetelor sau pozelor ce apartin altor siteuri de specialitate culinara. (in acest caz ne rezervam dreptul descalificarii respectivei retete din concurs). Acesta e un aspect important la care tinem foarte mult, nu incurajam pirateria ci sa construim propria comunitate de retete gustoase si sanatoase aici la Sfatulparintilor.ro care sa inspire mii de alti parinti.

Userii care sunt descoperiti ca au postat retete copiate de pe alte siteuri de profil sunt descalificati de la tragerea la sorti.

 

La sfarsitul lunii de concurs, toate retetele ce sunt validate si publicate pe siteul Sfatulparintilor.ro vor intra in tragere la sorti si se vor desemna – prin programul random.org – cei 5 castigatori ai lunii.

 

Nu au voie sa participe la acest concurs angajati ai firmei care detine licenta www.sfatulparintilor.ro sau rude de gradul 1 ale angajatilor.

 

 

Cand se afiseaza castigatorii:

Castigatorii lunii se afiseaza in vitrina cu noutati, pe prima pagina, in decurs de 48 de ore dupa incheierea lunii de concurs, respectiv pe 2 aprilie cel tarziu. Articolul care anunta castigatorii sta la in vitrina cu noutati timp de 2 zile, dupa care poate fi gasit la sectiunea Arhiva castigatori.

 

Cum se intra in posesia premiilor:

Dupa ce isi vad numele pe lista castigatorilor, castigatorii vor contacta www.sfatulparintilor.ro trimitand un mail de confirmare la adresa office@sfatulparintilor.ro, de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-au inregistrat pe site. Mailul respectiv trebuie sa contina numele complet al castigatorului, numarul de telefon si adresa pe care vrea sa primeasca premiul. Dupa confirmarea identitatii sale, castigatorul va primi un mail continand detaliile necesare pentru a intra in posesia premiului. Fara datele complete nu se poate face distributia.

In cazul in care un castigator nu trimite mail catre www.sfatulparintilor.ro  in maxim 48 ore dupa anuntarea pe site a castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul.

 

Distributia premiilor:

Premiile se distribuie in luna urmatoare fata de luna de concurs.

Premiile vor fi trimise prin Posta Romana, costul de transport fiind suportat de Sfatulparintilor.ro.

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor serviciului de posta si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce la sediul sponsorului datorita faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, siteul isi rezerva dreptul de a nu il retrimite.

 

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

Data articol: 01/03/2012