Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatori concurs Provideo! Castiga un DVD cu filmul Disney-Pixar CARS 3!

13 noiembrie 2017, , Vizualizări:

Puneti-va centura! Sfatulparintilor.ro si Provideo te invita la concurs, cu ocazia lansarii fimului Cars 3 de la Disney-Pixar.

Vino pe site, raspunde la intrebare  din concurs si poti castiga unul din cele 5 DVD-uri cu noul film CARS 3, oferite de Provideo!

 

 

Perioada desfasurare concurs

6-12 noiembrie 2017

 

Concursul s-a incheiat.

Castigatorii sunt: Andreea Elena, Claudiu, Monica, Adi L., sayyad gabriela

 

Felicitari tuturor!

 

 

Cum se participa la concurs

Vino pe site si raspunde la intrebarea Care a fost cea mai grea decizie a lui Fulger si ce-ai fi facut daca erai tu in locul lui in caseta destinata comentariilor la acest articol.

 

 

Ce castigi

Vor fi desemnati 5 castigatori, fiecare primind cate un DVD cu noul film CARS 3.

Cars3_DVD

* Fotografie cu titlu de prezentare.

 

 

Cum sunt desemnati castigatorii

Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

 

 

Cand vor fi afisati castigatorii

Castigatorii vor fi anuntati luni, 13 noiembrie 2017, in cadrul acestui articol care anunta concursul.

 

 

CARS 3

Luat prin surprindere de o noua generatie de masini de curse, legendarul Fulger McQueen este scos in afara sportului pe care il iubeste atat de mult. Pentru a se putea intoarce va avea nevoie de ajutorul unui mecanic priceput, un plan bine pus si antrenamente serioase. Dovada ca numarul #95 nu se da batut va veni in cea mai mare cursa din Cupa Piston.

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Provideo: Castiga un DVD cu filmul Disney-Pixar CARS 3 este valabil in perioada 6-12 noiembrie 2017.

  1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur
  2. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 5 premii, constand fiecare intr-un DVD cu filmul Cars 3 oferite de Provideo.
  3. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  4. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 13 noiembrie 2017 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  5. Organizatorii concursului Provideo: Castiga un DVD cu filmul Disney-Pixar CARS 3 sunt: S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro), Provideo si Disney Romania.
  6. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

  1. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  2. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

 

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax