Aboneaza-te la newsletter in septembrie si castigi produse Himalaya de ingrijire copii si sanatate! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aboneaza-te la newsletter in septembrie si castigi produse Himalaya de ingrijire copii si sanatate!

Sfatulparintilor » Concursuri » Aboneaza-te la newsletter in septembrie si castigi produse Himalaya de ingrijire copii si sanatate!

Nu rata ocazia speciala a lunii septembrie! Daca te abonezi in luna septembrie la newsletterul Sfatulparintilor.ro, poti castiga unul din cele 15 PREMII SPECIALE oferite de PRISUM HIMALAYA! Seturi de produse cosmetice pentru ingrijirea copiilor – din ingrediente naturale de cea mai buna calitate –  sau seturi de produse naturale de intarire a imunitatii familiei, cunoscutele SEPTILIN si KOFLET!

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Sponsorul concursului: Prisum Himalaya

 

Premiile concursului:

15 PREMII SPECIALE oferite de HIMALAYA! Seturi de produse cosmetice pentru ingrijirea copiilor – din ingrediente naturale de cea mai buna calitate –  sau seturi de produse naturale de intarire a imunitatii familiei, cunoscutele SEPTILIN si KOFLET!

 

 

 

 

Perioada desfasurarii concursului:

Toata luna septembrie 2012.

 

Mecanism de concurs:

Inscrie-te la newsletterul Sfatulparintilor.ro completand adresa de mail in sectiunea dedicata de pe pagina principala a siteului sau in fereastra care se deschide periodic pe ecran pentru cei ce nu sunt abonati inca.

La sfarsitul lunii de concurs, toate adresele de mail inscrise intre 1 si 30 septembrie 2012 la newsletter-ul Sfatulparintilor.ro vor intra in tragere la sorti si se vor desemna cei 6 castigatori prin tragere la sorti (prin programul random.org).

Nu au voie sa participe la acest concurs angajati ai firmei care detine licenta www.sfatulparintilor.ro sau rude de gradul 1 ale angajatilor.

 

Cand se anunta castigatorii:

Pentru protejarea datelor de mail ale celor ce se inscriu la newsletter, castigatorii vor fi anuntati direct pe mail pe 1 octombrie de catre Sfatulparintilor.ro iar in articolul care desemneaza castigatorii tuturor concursurilor lunii septembrie, se va informa asupra faptului ca s-au desemnat si castigatorii acestui concurs.

 

Cum se intra in posesia premiilor:

Dupa ce primesc mail de la Sfatulparintilor.ro, castigatorii vor confirma faptul ca doresc premiul de la www.sfatulparintilor.ro trimitand un mail cu numele complet al castigatorului, numarul de telefon si adresa pe care vrea sa primeasca premiul. Premiile vor fi distribuite de Sfatulparintilor.ro prin Posta Romana, costurile de transport fiind suportate de noi.

In cazul in care un castigator nu trimite mail catre www.sfatulparintilor.ro  in maxim 4 zile dupa anuntarea castigatorilor, siteul isi rezerva dreptul de a nu ii mai oferi premiul.

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale sfatulparintilor.ro cand te-ai inregistrat pe site.

 


 

 

sursa foto: freedigitalphotos.net

 

 

 

Data articol: 01/09/2012