500 grame carne de pui
1 ceapa
1 pastarnac
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 telina mica
2 cesti de orez fiert
250 g pui taiat fasii
150 ml ulei
2 cepe
1 cana apa
10 ciuperci potrivite
1 piept de pui (circa 300 grame)
O ceapa
Sare
Piper
O legatura patrunjel
Creativitatea este un proces mental si social care implica generarea unor idei sau concepte noi, sau noi asocieri ale mintii creative intre idei sau concepte existente. Creativitatea este un concept multidimensional si se poate manifesta in multiple domenii. Identificarea si
mi-a cazut in mana acest citat care se pare ca astazi ma inspira. "Viata este un povarnis. Cat urci, ii privesti varful si te simti fericit; dar cand ajungi sus in creasta, zaresti dintr-o data coborasul, si sfarsitul, care e
Ingrediente:
2 pliculete de piure de morcovi sau piure preparat in casa din 2 morcovi fierti;
40 g de carne de pui (a se evita grasimea) ; 30 g de orez ; 1 morcov mare ras ;
Dragi parinti, In urma cu un an jumatate am adus pe lume o minune de fetita care ne incanta zi de zi cu ceva nou pentru ca incepe sa descifreze tainele vietii.Invata sa vorbeasca,intelege absolut orice ii spui,te
am sarbatorit si noi sf Ion cu dubla semnificatie:este ocrotitorul familiei noastre dar si ziua de nume a nasului de cununie.iata cateva traditii si obiceiuri culese Traditii si obiceiuri de Boboteaza Boboteaza – 6 ianuarie Boboteaza (Iordanul) – 6 ianuarie:
1 morcov
2 mere
1/2 lingurita zahar pudra
1/2 lingurita zeama de lamaie
sare
Ingrediente
2 morcovi
2 mere
500g varza proaspata
1 bucata telina
100ml otet de mere cu miere
1 lingurita miere
50ml ulei de struguri
Sare
Piper
Ingrediente pentru salata olandeza:
1. Oua – 4 buc.
2. Fileuri de hering – 12 buc.
3. Salata verde
4. Maioneza – 4 linguri
Ingrediente: un kg ceapa, 200 gr masline negre, 100 gr castraveti murati, 5 linguri cu ulei, o lingura otet de vin, o legatura patrunjel, sare, piper.
Avem nevoie de: 2 morcovi, 2 cepe, un ardei gras, 2 cartofi, 3 cuburi maggi, sare, 3 oua, faina (cam o cana jumatate). Pregatim intai taiteii: punem 2 oua in mijlocul gramajoarei de faina
Ingrediente
100 gr icre de crap, 200 gr gris, sare, 200 ml ulei, zeama de lamaie.
Mod de preparare
Inainte de fierbere grigul se pune intr-un bol si se pune apa cat sa-l acopere. Se fierbe apa iar cand a dat in clocot se pune grisul, se amesteca usor pana se ingroasa, se lasa apoi la racit. Intr-un bol se mixeaza icrele cu ulei,
2 pachete mari Piscoturi Savoiardi
8galbenusuri
750g mascarpone
500ml frisca Hulala
2 pliculete de zahar vanilinat
200g zahar pudra