anisoara67, Author at Sfatulparintilor.ro - Pagina 3 din 5
Ultimele

anisoara67

Deliciu ciocolatos

Ingrediente;
blat: 6 oua, 150 g zahar, 180 g faina, esenta de vanilie, un praf de sare
crema vanilie: 2 plicuri praf de budinca vanilie, 750 ml lapte, 200 g zahar, 150 g margarina Unirea Original

25 februarie 2013

Tort Ciocolatos

Ingrediente

blat: 8 oua,150 g zahar,150 g faina, un praf de sare, 50 g cacao, esenta de rom
crema: 250 g ciocolata tartinabila (tip Finetti), 200 g margarina pentru crema Unirea, 8-10 trufe de ciocolata

25 februarie 2013

Tort cu ciocolata si bezele

Ingrediente
Blat: 8oua, un praf de sare, 175 g faina, 150 g zahar, esenta rom sau vanilie
crema: 500 ml frisca lichida, 400 g crema de ciocolata tartinabila,10-15 trufe de ciocolata, 75 g zahar pudra vanilat
Glazura: 200 g ciocolata cu lapte

25 februarie 2013

Placinta aromata cu mere, dovleac, gutui si nuci

Ingrediente pentru 2 tavi;
aluat: cca.700 g faina, 250 ml apa calduta, 3 g sare, 10 g drojdie, 2 linguri ulei, o lingura otet
umplutura; 6 MERE (3 rosii, 3 galbene), un dovlecel pentru placinta, o gutuie mare, 300 g miez de nuca, 200 g zahar, o lingura de scortisoara
pentru uns tavile si ornat: 200 ml ulei,100 g zahar PUDRA

24 februarie 2013

Tarta cu mere

Ingrediente
Blat: 300 g faina, 150 g unt sau margarina, 200 g zahar pudra, o lingurita de praf de copt, un praf de scortisoara, zahar vanilat, un galbenus
umplutura: 100 g branza proaspata de vaci, 280 g iaurt, 150 g zahar pudra, 3 galbenusuri, zahar pudra vanilat, 5 mere, 7-8 nuci, unt pentru uns forma

24 februarie 2013

Prajitura cu aroma de citrice

Ingrediente
blat alb: 4 oua, 80 g zahar, 60 g faina cernuta, 30 ml ulei, o lingurita cu varf de coaja proaspata rasa de PORTOCALA si lamaie, un praf de sare
blat negru: 4 oua, 80 g zahar, 50 g faina cernuta, 20 g cacao, o lingurita de coaja rasa de portocala si lamaie, un praf de sare

24 februarie 2013

Tort cu portocale

Ingrediente
blat: 7 oua, un praf de sare, 7 linguri de zahar, 7 linguri de faina, 2 lingurite de coaja rasa de portocale
Crema alba: 500 g smantana grasa, 250 g crema de branza de vaci, 150 g zahar pudra, zahar pudra vanilat, 2 plicute de gelatina, stafide, coaja de portocala confiata
crema portocala:1 kg PORTOCALE, 2 pliculete gelatina, zahar vanilat

24 februarie 2013

Serbet de zmeura

Ingrediente:

1 kg de zmeura proaspata,1 kg de zahar,100 g UNT

24 februarie 2013

Tarta frageda cu gem si struguri

Ingrediente
aluat tarta (forma de tarta cu dimensiunea de 20 cm): 125 g UNT, 50 g zahar pudra vanilat, 125 g faina, 50 g amidon porumb, 1 ou + un galbenus
Umplutura: un albus+un ou, 2 linguri de smantana, 2 linguri de zahar, 2-3 linguri de gem, un ciorchin mare de struguri fara samburei (Kis-mis), un galbenus.

24 februarie 2013

Tarta cu ghimbir si caise

Ingrediente
aluat: 225 g UNT moale, 50 g zahar pudra, 250 g faina, 50 g amidon porumb, esenta, 2 galbenusuri
umplutura: 300 ml smantana, 200 g branza dulce de vaci, 150 g zahar pudra,o lingurita rasa ghimbir, 2 lingurite de coaja de portocala confiata, 1 kg caise nu foarte coapte, 2 albusuri

24 februarie 2013

Mini gugulufi si inimioare mentolete

Ingrediente (12 buc)

6 oua, 6 linguri de zahar, 4 linguri de pesmet, 3 linguri de miez de nuca fin maruntit, 75 g UNT moale, un praf de sare, o lingurita de praf de copt, 75 g ciocolata mentolata, un cub de UNT pentru uns formele

24 februarie 2013

Prajitura cu branza si mac si jeleu de piersici

Ingrediente
2 blaturi din cate; 5 oua, 150 g zahar, 100 g faina, cate 50 ml ULEI, esenta vanilie, un praf de sare
crema: 400 g branza proaspata de vaci, 50 g zahar vanilat, 300 ml frisca lichida (sau smantana grasa),100 g zahar pudra, 40 g seminte de mac, 150 ml lapte indulcit cu 2 linguri de zahar
decor: ;4-5 piersici, 200 ml apa, 200 g zahar, 1 plic Tort -Gelle

20 februarie 2013

Briose cu cirese

Ingrediente (pentru 12 bucati):

125 g margarina pentru prajituri,150 g zahar pudra,2 oua,125 ml lapte rece,esenta de migdale(sau dupa preferinta),150 g faina,,o lingurita praf de copt,200-300 g cirese coapte.
glazura: 150 g zahar pudra, 2 linguri piure de cirese

20 februarie 2013

Foietaj cu zahar ars si cremina mentolata

Ingrediente:
4 foi: 600 g FAINA, 75 g zahar , 125 g unt sau margarina, 100 ml smantana , 1 ou, un varf de lingurita sare fina, coaja rasa de lamaie, o lingurita cu varf de praf de copt.
Crema:300 g Cremino cu unt,150 g ciocolata amaruie cu menta
Decor: zahar pudra vanilat

20 februarie 2013

Dulceata de cirese amare

Ingrediente: o farfurie adanca de cirese amare ,fara samburi,aceiasi farfurie cu Zahar,sucul de la 1/2 lamaie

20 februarie 2013

Dulceata de dude

Ingrediente

Cantitati (2 borcanele de 400 g);

O farfurie adanca de dude (eu am ales dude roz), aceeasi farfurie cu Zahar, o lamaie

19 februarie 2013

Prajitura fina cu capsuni

Ingrediente
blat: 5 oua, 5 linguri de Zahar, 5 linguri de faina, o lingura de ulei, un praf de sare, esenta

19 februarie 2013

Prajitura cu nectar si caise din compot

Ingrediente (cca 35 buc)

2 blaturi din cate: 4 oua,4 linguri de ZAHAR, 4 linguri de faina, 2 linguri de ulei, un praf de sare, esenta vanilie

19 februarie 2013

Prajitura Boema cu crema fina de branzica

Ingrediente;
blat: 6 oua,6 linguri de ZAHAR ,6 linguri de faina,3 linguri de cacaoa,3 linguri de ulei,3 linguri apa rece ,un praf de sare,un pliculet praf de copt.

18 februarie 2013

Desertul zilei: Prajitura cu capsuni si crema fina de iaurt

Ingrediente

200 g biscuiti fragezi, 125 g unt, 250 g crema de ciocolata (tip Finetti), esenta vanilie sau rom 400 g iaurt gras, 150 g zahar pudra vanilat, un plic de gelatina (10 g), 800 g capsuni

08 august 2012