Shop
Ultimele 100 de articole

Felicitari noilor nostri castigatori!

20 martie 2011, , Vizualizări: ...

Prezentam in continuare noii nostri castigatori de la concursurile Sfatul Parintilor pentru saptamana 14-20 martie!. Asa cum v-am obisnuit, asteptam mailul fiecaruia de validare a premiului sau la office@sfatulparintilor.ro cu datele necesare (nume complet, adresa, CNP, telefon contact).

 

1. La concursul Forum – Mame la inceput de cariera care are drept premiu un set complet de ingrijire a pielii delicate a bebelusului marca Himalaya, de la Prisum International, a castigat prin tragerea la sorti generata de computer : userul MarkAlex. Concursul continua!

 

2.La concursul Galeriei foto pe tema „Ce mult ne bucuram de primavara!” au castigat o frumoasa esarfa handmade model de primavara de la Casa de Moda Fancy userii: crinutz si gina. Concursul continua!

 

3. La concursul sectiunii VIDEO a castigat un voucher de in valoare de 100 ron de la sponsorul nostru www.game-shop.ro , cel mai mare provider de jocuri video online, userul: Cornel15.   Concursul continua insa puteti intra in tragerea la sorti cu minim un clip preferat postat la sectiunea Video si puteti castiga jocuri video de la www.game-shop.ro!

 

4. La concursul "Solutia ta de criza" a castigat produse de ingrijire personala din ingrediente 100% naturale de la www.tratamentenaturiste.ro userul celina74. Concursul continua!

 

5. La concursul Blogul tau avem primii castigatori cu premii de la editura Litera! Acestia sunt userii: laurita82 si at_iulia. Fiecare castiga cate 2 carti: „Alimentatia copiilor de la nastere pana la 3 ani” si „Limbajul secret al bebelusilor”.  

 

7. Concursul pentru Forumul Sfatul Parintilor ofera premiul tricicleta de la Bertoni Mures acordata prin tragere la sorti userului sima.

 

8. Concursul pentru Forum – sectiunea SOS Cum fac sa… acorda un premiu alcatuit din 2 suzete simpatice de la www.suzetehaioase.ro userului laurita82, extras prin tragere la sorti.

 

Dragi castigatori, asadar trimiteti un mail la adresa office@sfatulparintilor.ro in urmatoarele 48 de ore de pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat si nu uitati sa includeti in mail numele complet, CNP-ul, adresa pe care vreti sa primiti premiile si numarul de telefon la care puteti fi contactati!

 

Nu uitati sa cititi noile reguli si premii de la fiecare concurs de la sectiunea Ia-ti un premiu sau informatiile noi despre toate concursurile.

 

Felicitari castigatorilor saptamanii si mult succes in continuare viitorilor participanti!

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu