Castigatori concurs Retete: Deliciile de vara pentru familia ta iti aduc premii pentru bucatarie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Retete: Deliciile de vara pentru familia ta iti aduc premii pentru bucatarie

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Retete: Deliciile de vara pentru familia ta iti aduc premii pentru bucatarie
premii

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 5 retete delicioase de vara pe care le prepari cu drag pentru familia ta si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Sfatulparintilor.ro: o friteuza Tefal, un blender Philips si un gratar electric Zelmer.

Perioada desfasurare concurs

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

1-22 iulie 2015.

 

Concursul s-a incheiat! Felicitari tuturor!

 

 Castigatorii sunt:

 

1 x Friteuza Tefal – Abetina

Friteuza Tefal

Maner rabatabil. Buton pentru deschiderea capacului. 5 trepte de temperatura pentru diferite tipuri de preparate. Buton On/Off. Capac si bol detasabile. Compatibile cu masina de spalat vase. Carcasa termo-rezistenta. Putere: 1600 W. Capacitate maxima de ulei: 1.6 l.

 

 

1 x Blender Philips – Danielapatty

Blender Philips

Motor de 400 W puternic pentru amestecare usoara. Noua lama va amesteca si va taia eficient ingredientele si va va oferi un smoothie perfect pentru dumneavoastra si familie. Noul design al gurii de scurgere va preveni scurgerea dupa turnarea in pahar. Noul maner are o pozitie de prindere cu degetul mare pentru mentinerea si transportarea usoara a vasului.

 

 

1 x Gratar electric Zelmer – Privatelaura

Gratar electric Zelmer

Gratarul electric GE1000 este o solutie fantastica pentru un gratar delicios pe terasa, balcon sau in propria bucatarie. Suprafata mare de frigere ofera un spatiu amplu pentru a pregati masa pentru tine si invitatii tai. Are 5 etape de reglare a temperaturii, termostat, capac sticla si manere din material termoizolant ceea ce va ofer un confort exceptional.

* fotografii cu titlu de prezentare

 

 

 

 

 

Cum participi

Vino AICI cu minimum 5 retete delicioase de vara pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: aperitive, mic dejun, salate, supe, feluri principale, deserturi etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

 

Criteriile de acordare a premiilor

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

 

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Afisarea castigatorilor

Castigatorii  vor fi afisati joi, 23 iulie 2015, in acest articol care anunta concursul.

 

Mult success tuturor!

 

 

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 1. Concursul de retete “Deliciile de vara pentru familia ta iti aduc premii” este valabil in perioada 1-22 iulie 2015 inclusiv.
 2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin 5 retete la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete la sfat.
 3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 3 premii. Premiile constau intr-o friteuza Tefal, un blender Philips si un gratar electric Zelmer, oferite de Sfatulparintilor.ro.
 4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criteria: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor).
 5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 23 iulie 2015, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
 6. Organizatorul concursului “Deliciile de vara pentru familia ta iti aduc premii” este:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro).
 7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

 1. Premiile se vor transmite castigatorilor pe teritorul Romaniei, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail.
 2. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
 3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.
 4. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro si au fost publicate pe site.
 5. Prin participarea la concurs, va asumati raspunderea atat cu privire la calitatea de autor, cat si cu privire la originalitatea textelor si fotografiilor trimise, organizatorul  nefiind raspunzator in situatia in care participantul foloseste creatia unei alte persoane, fara consimtamantul acesteia.
 6. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Data articol: 23/07/2015