CASTIGATORI concurs: Castiga Produse Himalaya Baby care! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CASTIGATORI concurs: Castiga Produse Himalaya Baby care!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » CASTIGATORI concurs: Castiga Produse Himalaya Baby care!
sfatulparintilor.ro - Concurs HIMALAYA

Sfatulparintilor.ro si Prisum/Himalaya te invita la concurs pe durata acestei saptamani 21-28 octombrie 2012.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebuie sa le stie orice mama la inceput de drum si poti castiga unul dintre cele 5 seturi de produse Himalaya Baby care. Raspunsul il poti da in formularul de concurs de mai jos.

Raspunsul tau poate inspira alti parinti si poti contribui prin simplul tau sfat la starea de bine a altor parinti ca si tine si a familiilor lor.

Cele mai relevante si inspirate raspunsuri vor fi folosite saptamana viitoare intr-un articol Sfatulparintilor.ro.

 

 

CASTIGATORI

Pe formularul de concurs au fost inscrise peste 100 de raspunsuri, multe dintre ele valoroase, foarte bine argumentate si pe care le vom folosi intr-un articol in aceasta saptamana.

Dupa deliberari, echipa redactionala si manageriala Sfatulparintilor.ro. a ales urmatorii 5 castigatori:

Alexandra Agop, Stefan Raluca, Corina Milea, Sandu Mihaela, Ana Maria Utan.

 

Felicitari tuturor!

 

Pentru a revendica premiul ii rugam pe cei cinci castigatori sa trimita la adresa office@sfatulparintilor.ro, un mail in care trebuie sa mentioneze: premiul, numele, prenumele, numarul de telefon si a adresa la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site.

 

 

 

 

 

 

 

Regulament concurs

1. Concursul ”Castiga produse Himalaya Baby Care” este valabil in perioada 22-28 octombrie 2012

2. La concurs se poate participa o singura data, prin postarea raspunsului in formularul de concurs.

3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 5 premii, fiecare fiind compus dintr-un set de produse Himalaya Baby care.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro in functie de propria sa apreciere cu privire la raspunsul participantilor. Criteriul principal este acela al relevantei si mai ales inspiratiei pe care raspunsurile participantilor o pot oferi celor ce le citesc.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 29 octombrie 2012 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii campaniei promotionale ”Castiga produse Himalaya Baby Care” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si PRISUM INTERNATIONAL CO srl.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:
Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul in care s-a creat contul de user. Daca in termen de 15 zile lucratoare de la data afisarii pe site castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

8. Premiile pentru castigatorii din provincie se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele completate de acestia in  formularul de inscriere in concurs, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promoţiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

11. NU vor fi luate in considerare raspunsurile postate in zona de COMENTARII.

 

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

 

 

 

 

[contact-form-7 id=”74518″ title=”Raspuns Concurs”]

Data articol: 29/10/2012