Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatori concurs: Retete de Pasti speciale pentru familia ta

03 mai 2013, , Vizualizări:
Retete Pasti

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs. Vino cu retetele tale de Pasti speciale pentru familia ta si poti castiga unul din cele 13 premii oferite de Nichiduta.ro si BestKids.ro, cu care poti cumpara cadouri frumoase, la alegere, pentru copilul tau!

 

nichiduta_ro

bestkids_ro

 

 

Perioada desfasurare concurs

24 aprilie – 2 mai 2013

 

Concursul s-a incheiat!

 

Castigatori

– 3 premii a cate 1 voucher de cumparaturi in valoare de 100 lei oferite de Nichiduta.ro:

Oanapl, lorela02, rekaalina

 

– 10 premii a cate 1 voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei oferite de BestKids.ro:

Andreiavd, amalia, elenita, Dedicut, alinaray, slly, mari, antoemma, Corina, new_camy86

 

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei de mail la care va fi trimis premiul (voucherul de cumparaturi). Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

 

 

Cum participi la concurs

Posteaza retetele tale de Pasti, pe care le pregatesti cu drag pentru familia ta. Pot fi retete traditionale de miel, cozonaci, pasca, dar si aperitive, friptura, torturi, prajituri etc. Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a site-ului Sfatulparintilor.ro si pe conul de Facebook, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

 

Criteriile de acordare a premiilor

Sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU intra in concurs retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro in concursuri sau cu alte ocazii. NU sunt luate in considerare retetele trimise fara poza.

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Castigatorii  vor fi afisati vineri, 3 mai 2013, in acest articol care anunta concursul.

 

Mult succes!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

 

1. Concursul ”Retete de Pasti speciale pentru familia ta” este valabil in perioada 24 aprilie 2013 – 2 mai inclusiv.

 

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin o reteta la sectiunea RETETE LA SFAT. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete la sfat. NU intra in concurs retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro in concursuri sau cu alte ocazii. NU sunt luate in considerare retetele trimise fara poza.

 

3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 13 premii. Premiile constau 3 vouchere a cate 100 de lei fiecare oferite de Nichiduta.ro si 10 vouchere de cumparaturi, in valoare de 50 de lei fiecare, oferite de Bestkids.ro!

 

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criteria: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor)

 

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 3 mai 2013 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

 

6. Organizatorii concursului “Retete de Pasti speciale pentru familia ta” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro).

 

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei de mail la care va fi trimis premiul (voucherul de cumparaturi). Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

 

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul sponsorilor, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

 

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

 

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

11. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.