Castigatori concurs Himalaya: Raspandeste vestea despre beneficiile Neem! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Raspandeste vestea despre beneficiile Neem!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Raspandeste vestea despre beneficiile Neem!
neem sfatu parintilor 652x450

Cand te-ai vazut ultima data cu prietenele tale si ati vorbit si despre voi, nu doar despre pitici si povesti cu mamici? Stim ca cele mai bune sfaturi si trucuri pentru ingrijire nu vin din pliante sau reviste, ci de la persoanele dragi din viata noastra! De aceea vrem sa reactivam vechile obiceiuri, sa va stimulam sa reluati discutiile despre rasfat si stare de bine. Noi te introducem in lumea Neem, arborele cunoscut in medicina ayurvedica sub denumirea de „Copacul divin”, iar tu ne ajuti sa raspandim vestile bune! Stiai ca Neem are actiune benefica asupra unei game largi de afectiuni ale pielii precum acneea, eczema sau rozaceea? Stiai ca sustine formarea colagenului pentru vindecarea rapida a ranilor, ca are efect antibacterian si ca regleaza eficient secretia de sebum? Afla mai multe despre beneficiile plantei Neem pentru sanatatea pielii, descopera gama Neem de la Himalaya in magazinul online Hboutique si spune-ne ce produs sau produse cu Neem ai recomanda prietenelor tale! Cele mai inspirate si mai frumos argumentate comentarii-recomandari vor fi premiate cu produse din gama Neem si vouchere pentru magazinul online www.hboutique.ro!

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Premii

Poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in: produse din gama Neem de la Himalaya* + voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online Hboutique.
*Masca purificatoare cu extract de Neem, Sofran si Argila, Gel purificator pentru curatarea fetei cu Neem, Exfoliant purificator pentru fata cu Neem si Sapun protector cu Neem si Sofran indian.

 

 

Perioada de inscriere: 22 mai – 5 iunie 2017

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza marti 6 iunie 2017, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 3 raspunsuri.

 

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt: Loredana, Alexe Maria-Cristina, Ardeleanu Ana Maria

 

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Himalaya: Raspandeste vestea despre beneficiile Neem! este valabil in perioada 22 mai – 5 iunie 2017.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in: produse din gama Neem de la Himalaya* + voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online Hboutique. *Masca purificatoare cu extract de Neem, Sofran si Argila, Gel purificator pentru curatarea fetei cu Neem, Exfoliant purificator pentru fata cu Neem si Sapun protector cu Neem si Sofran indian.
  4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 6 iunie 2017, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Himalaya: Raspandeste vestea despre beneficiile Neem! sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea sfatulparintilor.ro) si Himalaya Wellness.
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat.
  8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Data articol: 06/06/2017