Castigatori concurs Himalaya de 1 iunie: Castiga produse naturale pentru copilul tau! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya de 1 iunie: Castiga produse naturale pentru copilul tau!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya de 1 iunie: Castiga produse naturale pentru copilul tau!
Premiu_SP

Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs de sezon, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate pentru copilul tau. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele 10 pachete cu produse Himalaya.

Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt extrem de benefice pentru sanatatea copilului tau.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Perioada desfasurare concurs

1-14 iunie 2015

 

Cum participi

Vino pe site in perioada 1-14 iunie 2015, raspunde la intrebarea Care sunt primele 3 valori de viata pe care este important ca un copil sa le dobandeasca de la parintii sai pentru a fi un adult armonios si echilibrat? Va rugam sa argumentati, in zona de comentarii a acestui articol.

 

Ce castigi

Unul dintre cele 10 pachete continand produse Himalaya: Loţiune de corp pentru copii, Ulei hranitor pentru copii, Cremă pentru copii, Sapun hidratant pentru copii, Pastă de dinţi, Crema pentru uz general, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o carte de colorat si o mascota.

Premiu_SP

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt: Mihaela04, Ungureanu Lidia, Gaftoneanu Ioan, carmensita18, Ilies Daniela Camelia, annitta_a, yrynuka, danutzasibiu, amalia, ionelg

 

Afisare castigatori

Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 10 raspunsuri. Castigatorii vor fi anuntati luni, 15 iunie 2015, in cadrul aceluiasi articol care prezinta concursul.

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Himalaya de 1 iunie: Castiga produse naturale pentru copilul tau! este valabil in perioada 1-14 iunie 2015.
2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 10 premii, constand fiecare intr-un pachet cu produse Himalaya ce cuprinde: Loţiune de corp pentru copii, Ulei hranitor pentru copii, Cremă pentru copii, Sapun hidratant pentru copii, Pastă de dinţi, Crema pentru uz general, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o carte de colorat si o mascota.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 15 iunie 2015 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului Himalaya de 1 iunie: Castiga produse naturale pentru copilul tau! sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Prisum International SRL.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul in care s-a creat contul de user. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Data articol: 15/06/2015