Castigatori concurs Himalaya: Cum va pregatiti in familie pentru sarbatorile de iarna? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Cum va pregatiti in familie pentru sarbatorile de iarna?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Cum va pregatiti in familie pentru sarbatorile de iarna?

Impodobiti bradul din timp sau poate asteptati pana de ajun? Desfaceti cadourile impreuna sau nu aveti niciodata rabdare? Poate ca aveti traditii pe care le respectati cu sfintenie sau poate ca v-ati propus ceva cu totul inedit pentru acest an. Suntem diferiti, insa un lucru ramane neschimbat: totul e mai frumos cand se intampla alaturi de familie si de prieteni dragi! Sfatulparintilor.ro si Himalaya Wellness te invita la concurs! Povesteste-ne despre obiceiurile, activitatile, traditiile pe care le desfasurati in familie pentru pregatirea sarbatorilor de iarna si poti castiga unul dintre cele 5 vouchere in valoare de cate 100 de lei fiecare pentru magazinul online www.hboutique.ro.

 

 

Cand se desfasoara concursul

Concursul se desfasoara in perioada 12-25 decembrie 2016.

 

 

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt: Ciubotaru Aglaea, Ilioiu Nicoleta, Cristina Popescu, Alina Georgescu, Ardeleanu Anamaria.

 

 

Premii

Poti castiga unul dintre cele 5 vouchere in valoare de cate 100 de lei fiecare pe care le poti utiliza la achizitionarea produselor tale preferate de la Himalaya din magazinul online www.hboutique.ro.

Himalaya Voucher Card Dec 100

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza miercuri 28 decembrie 2016, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 5 raspunsuri.

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Cum va pregatiti in familie pentru sarbatorile de iarna? este valabil in perioada 12-25 decembrie 2016.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 5 premii oferite de Himalaya Wellness, respectiv cate un voucher in valoare de cate 100 de lei fiecare pentru magazinul online www.hboutique.ro.
  4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 28 decembrie 2016, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Cum va pregatiti in familie pentru sarbatorile de iarna? sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea sfatulparintilor.ro) si Himalaya Wellness.
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei de mail la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat.
  8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

 

Data articol: 28/12/2016