Castigatori concurs Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate?
Concurs Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate?

Scoala se apropie, iar copiii trebuie pregatiti pentru intrarea in colectivitate. Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate pentru copilul tau. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele 10 pachete cu produse Himalaya. Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt extrem de benefice pentru sanatatea copilului tau.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Perioada desfasurare concurs

1-10 septembrie 2015

 

Cum participi

Vino pe site in perioada 1-10 septembrie 2015, raspunde la intrebarea ”Cum il pregatesti pe cel mic pentru intrarea in colectivitati (gradinita sau scoala)?”, in zona de comentarii a acestui articol.

 

 

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:

Gabriel Tuchendrea, Adrian Catrina, Vartosu Toma Florentina, Dana Ionela Barhala, Doina Butman, Lazar Georgiana Loredana, Cernica Mihaela, Ofelia Popa, Gyorgy Ludovica, N. Elena

 

Felicitari tuturor!

 

 

Ce castigi

Unul dintre cele 10 pachete continand produse Himalaya: Sirop Septilin, Sirop Koflet, Balsam decongestionant nazal, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o umbrela.

Concurs Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate?

 

 

Afisare castigatori

Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 10 raspunsuri. Castigatorii vor fi anuntati vineri 11 septembrie 2015, in cadrul aceluiasi articol care prezinta concursul.

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate? este valabil in perioada 1-10 septembrie 2015.
2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 10 premii, constand fiecare intr-un pachet cu produse Himalaya ce cuprinde: Sirop Septilin, Sirop Koflet, Balsam decongestionant nazal, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o umbrela.

  1. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  2. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 11 septembrie 2015 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  3. Organizatorii concursului Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate? sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Prisum International SRL.
  4. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail, trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, la rubrica destinata comentariilor. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

  1. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  2. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Data articol: 11/09/2015