CASTIGATORI concurs Himalaya: Cum iti ajuti copilul sa se trezeasca pentru scoala sau gradi? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CASTIGATORI concurs Himalaya: Cum iti ajuti copilul sa se trezeasca pentru scoala sau gradi?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » CASTIGATORI concurs Himalaya: Cum iti ajuti copilul sa se trezeasca pentru scoala sau gradi?
Esti preocupata sa cumperi cele mai bune rechizite, sa alegi cu atentie hainutele de toamna si sa pregatesti sistemul imunitar al copilului pentru provocarile sezonului rece si al (re)integrarii in colectivitate.

Esti preocupata sa cumperi cele mai bune rechizite, sa alegi cu atentie hainutele de toamna si sa pregatesti sistemul imunitar al copilului pentru provocarile sezonului rece si al (re)integrarii in colectivitate. Duci „bataliile” importante cu fruntea sus, dar adesea micile lupte sunt cele care iti creeaza cele mai mari probleme. Povesteste-ne cum reusesti sa iti trezesti copilul de dimineata, cum il convingi sa se ridice din pat si sa se pregateasca pentru scoala sau gradi, si poti castiga unul dintre cele 5 premii constand in produse din gama Septilin de la Himalaya pentru imunizare si alte produse de ingrijire si rechizite pentru copilul tau.
Vom premia cele mai ingenioase, mai amuzante sau mai frumos povestite strategii de trezire de dimineata!

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Premii

Poti castiga unul dintre cele 5 premii constand in: Septilin tablete si Septilin sirop pentru fortificarea naturala a sistemului imunitar si pregatirea organismului pentru sezonul rece, Koflet-H, pastile de supt cu miere si uleiuri esentiale pentru ameliorarea tusei si a durerilor in gat, Sampon delicat pentru copii cu Trandafir japonez si proteine din Naut, Pasta de dinti ingrijire completa cu Neem si Rodie, set de creioane colorate si carte de colorat “Himy elefantelul si secretul plantelor”, volumul 3 – “Clara descopera importanta igienei si a plantelor”.

 

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt: Adrian, Rosioru Marilena, Alexe Maria, RAUCESCU ELENA GEORGETA, Dan Ababei.

 

Perioada de inscriere: 21 septembrie – 4 octombrie 2017

 

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza joi, 5 octombrie 2017, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 5 raspunsuri.

 

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Himalaya: Cum iti ajuti copilul sa se trezeasca pentru scoala sau gradi? este valabil in perioada 21 septembrie – 4 octombrie 2017.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poti castiga unul dintre cele 5 premii constand in: Septilin tablete si Septilin sirop pentru fortificarea naturala a sistemului imunitar si pregatirea organismului pentru sezonul rece, Koflet-H, pastile de supt cu miere si uleiuri esentiale pentru ameliorarea tusei si a durerilor in gat, Sampon delicat pentru copii cu Trandafir japonez si proteine din Naut, Pasta de dinti ingrijire completa cu Neem si Rodie, set de creioane colorate si carte de colorat “Himy elefantelul si secretul plantelor”, volumul 3 – “Clara descopera importanta igienei si a plantelor”.
  4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 5 octombrie 2017, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Himalaya: Cum iti ajuti copilul sa se trezeasca pentru scoala sau gradi?  sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea sfatulparintilor.ro) si Himalaya Wellness.
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei de mail la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat.
  8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Cuvinte cheie:
Data articol: 05/10/2017