Castigatori concurs Himalaya: Cum faci selectia produselor de ingrijire pentru copilul tau? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Cum faci selectia produselor de ingrijire pentru copilul tau?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Cum faci selectia produselor de ingrijire pentru copilul tau?
baby gama VI s.parintilor 652x450

Ai visat, poate, ca, dupa cateva luni de la sosirea pe lume a lui bebe, vei deveni mamica „de revista”, cu toate puse la punct in orice clipa si o eterna expresie de relaxare pe chip. Dar ai descoperit ca, ani (si poate inca un bebe) mai tarziu, toata nebunia e si acum parte din viata ta, e acolo sa ramana. Ai descoperit, insa, si ca e frumoasa tare, ca nu ti-ai dori sa schimbi nimic, in ciuda zecilor de griji pe care ti le faci zi de zi, a noptilor nedormite si a intrebarilor ce-si cauta mereu raspuns. Inspirati de voi, cele care va recunoasteti, cu siguranta, in povestea de mai sus, am creat un concurs croit pe dorintele si interesele oricarei mamici – despre griji si intrebari importante, dar si despre solutii si sfaturi utile. Povesteste-ne ce conteaza cel mai mult pentru tine in selectia produselor de ingrijire pentru copilul tau, ce criterii folosesti, si poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in produse cu ingrediente active din plante din gama Baby Care de la Himalaya si un voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online www.hboutique.ro. Vom premia cele mai frumos argumentate comentarii!

 

Premii

Poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in: produse din gama Baby Care de la Himalaya* + voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online Hboutique.
*Gel de dus pentru copii cu Naut si Fasole Mung, Sampon delicat pentru copii cu formula „fara lacrimi”, Pudra racoritoare pentru copii, Ulei de corp hranitor pentru copii, Crema antiiritatii scutec cu Aloe vera, Crema pentru copii pentru hranirea si hidratarea in profunzime a pielii si Sapun hidratant pentru copii cu uleiuri naturale de Masline si de Migdale.

 

Perioada de inscriere: 1-14 iunie 2017

 

 

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: Gyorgy Ludovica, Eva Hossu, Ryta

 

 

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza joi, 15 iunie 2017, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 3 raspunsuri.

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Himalaya: Cum faci selectia produselor de ingrijire pentru copilul tau? este valabil in perioada 1-14 iunie 2017.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Poti castiga unul dintre cele 3 premii constand in: produse din gama Baby Care de la Himalaya* + voucher in valoare de 50 de lei pentru magazinul online Hboutique. *Gel de dus pentru copii cu Naut si Fasole Mung, Sampon delicat pentru copii cu formula „fara lacrimi”, Pudra racoritoare pentru copii, Ulei de corp hranitor pentru copii, Crema antiiritatii scutec cu Aloe vera, Crema pentru copii pentru hranirea si hidratarea in profunzime a pielii si Sapun hidratant pentru copii cu uleiuri naturale de Masline si de Migdale.
  4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 15 iunie 2017, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Himalaya: Cum faci selectia produselor de ingrijire pentru copilul tau? sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea sfatulparintilor.ro) si Himalaya Wellness.
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei de mail la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat.
  8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Data articol: 15/06/2017