Castigatori concurs Himalaya: Cu ce retete sanatoase aduci primavara in bucataria ta? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Cu ce retete sanatoase aduci primavara in bucataria ta?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Cu ce retete sanatoase aduci primavara in bucataria ta?
Liv52 sfatu parintilor 652x450

Pietele s-au umplut de salate proaspete, capsunele apar deja si ele, timid, iar bucataria ta incepe sa prinda din nou culoare! E momentul ideal pentru o cura de sanatate! SfatulParintilor.ro si Himalaya te invita la concurs! Povesteste-ne cum incluzi bunatatile verzi in mancarurile preparate de tine, cu ce retete sanatoase de primavara ii rasfeti pe cei dragi si poti castiga un voucher in valoare de 75 de lei pentru magazinul online www.hboutique.ro + o plasa textila, o mascota Himy si o carte de colorat „Himy elefantelul si secretul plantelor” vol. 2.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cand se desfasoara concursul

Concursul se desfasoara in perioada 26 aprilie – 9 mai 2017

CONCURSUL S-A INCHEIAT!

 

Castigatorii sunt:

Lucaci Aurora Carmen, Carmen, Geanina

 

UPDATE 26 MAI

Intrucat castigatorul Geanina nu a trimis datele pentru revendicarea premiului, conform regulamentului, statutul de castigator se anuleaza.

Noul castigator desemnat este  Lazar Adrian.

 

Premii

Poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Himalaya constand in un voucher in valoare de 75 de lei pentru magazinul online www.hboutique.ro + o plasa textila, o mascota Himy si o carte de colorat „Himy elefantelul si secretul plantelor” vol. 2.

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza miercuri 10 mai 2017, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 3 raspunsuri.

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Cu ce retete sanatoase aduci primavara in bucataria ta? este valabil in perioada 26 aprilie – 9 mai 2017.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  1. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 3 premii oferite de Himalaya constand in un voucher in valoare de 75 de lei pentru magazinul online hboutique.ro + o plasa textila, o mascota Himy si o carte de colorat „Himy elefantelul si secretul plantelor” vol. 2.
  2. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  3. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 10 mai 2017, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  4. Organizatorii concursului Cu ce retete sanatoase aduci primavara in bucataria ta? sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea sfatulparintilor.ro) si Himalaya Wellness.
  5. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, statutul de castigator va fi anulat.
  6. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  7. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  8. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Data articol: 26/05/2017