Castigatori concurs Himalaya: Ce promisiuni pentru sanatate iti faci in 2016? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Ce promisiuni pentru sanatate iti faci in 2016?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Ce promisiuni pentru sanatate iti faci in 2016?
Logo Himalaya Herbal Healthcare

Finalul anului se apropie. E vremea bilanturilor si a promisiunilor pentru un nou inceput. Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate pentru sanatatea ta si a familiei tale. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele 10 pachete cu produse Himalaya. Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Perioada desfasurare concurs

21-29 decembrie 2015

 

 

Cum participi

Vino pe site in perioada 21-29 decembrie 2015, raspunde la intrebarea Ce promisiuni pentru sanatate iti faci in 2016?, in zona de comentarii a acestui articol.

 

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt: Eliza, ianca violeta, Gyorgy Ludovica, Dan Ababei, Chelariu Corina, Anamaria Ardeleanu, Cernica Mihaela, Claudiu, Agache Lucica, Ficea Adina

 

 

Ce castigi

Unul dintre cele 10 pachete continand produse Himalaya: Pasta de dinti Ingrijire complete, Sapun hidratant pentru copii, Balsam hranitor pentru buze, Sirop Koflet, Crema pentru uz general, Servetele umede pentru copii, Sapun protector cu Neem si Sofran indian.

 

 

Afisare castigatori

Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 10 raspunsuri. Castigatorii vor fi anuntati miercuri 30 decembrie, in cadrul aceluiasi articol care prezinta concursul.

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Himalaya: ”Ce promisiuni pentru sanatate iti faci in 2016? este valabil in perioada 21-29 decembrie 2015.
2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 10 premii, constand fiecare intr-un pachet cu produse Himalaya ce cuprinde: Pasta de dinti Ingrijire complete, Sapun hidratant pentru copii, Balsam hranitor pentru buze, Sirop Koflet, Crema pentru uz general, Servetele umede pentru copii, Sapun protector cu Neem si Sofran indian.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 30 decembrie 2015 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului Himalaya: Ce promisiuni pentru sanatate iti faci in 2016? sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Prisum International SRL.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail, trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, la rubrica destinata comentariilor. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Data articol: 30/12/2015