Castigatori concurs Himalaya: Care sunt secretele tale de frumusete pentru primavara? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Care sunt secretele tale de frumusete pentru primavara?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Care sunt secretele tale de frumusete pentru primavara?
Himalaya_

Este prima zi de primavara, iar doamnele si domnisoarele isi pregatesc trusele si trucurile de infrumusetare. Sfatulparintilor.ro si Prisum Himalaya te invita la un concurs de sezon: Povesteste care sunt secretele tale de frumusete pentru primavara si poti castiga pachet de produse naturale oferite de Prisum Himalaya.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Cand se desfasoara concursul

Concursul se desfasoara in perioada 1-7 martie 2016.

 

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt:

Geanina, ALEXE MARIA-CRISTINA, ionela bortofleac, Ionita Adriana, Scaunasu Alin, ianca violeta, Popescu Daniela, Aurelia Dumitru, ryta, Geta Alexiu

 

Ce castigi

Poti castiga unul dintre cele 10 premii (un pachet de produse naturale marca Himalaya) oferite de Prisum Himalaya. Un pachet contine: Balsam hranitor pentru buze, crema pentru uz general, Crema hranitoare, Sapun hranitor cu smantana si miere.

 

 

Cum participi la concurs

Vino pe Sfatgradinite.ro in perioada 1-7 martie 2016 si raspunde la intrebarea de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

Care sunt secretele tale de frumusete pentru primavara?

 

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza marti, 8 martie, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 10 raspunsuri.

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Care sunt secretele tale de frumusete pentru primavara? este valabil in perioada 1-7 martie 2016.

  1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  2. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 10 premii oferite de Prisum Himalaya, respectiv cate un pachet de produse naturale marca Himalaya.
  3. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  4. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 8 martie 2016 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  5. Organizatorii concursului Care sunt secretele tale de frumusete pentru primavara? sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Prisum Himalaya.
  6. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 7 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

  1. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  2. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  3. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Data articol: 08/03/2016