Castigatori concurs Disney Romania: Castiga un set Lego Duplo – Cars 3 pentru copilul tau - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Disney Romania: Castiga un set Lego Duplo – Cars 3 pentru copilul tau

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Disney Romania: Castiga un set Lego Duplo – Cars 3 pentru copilul tau
Lego_Duplo_Cars3

Sfatulparintilor.ro si Disney Romania te invita la un nou concurs. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Lego, prin Disney Romania.

 

 

Perioada desfasurare concurs

12-16 iulie 2017

 

 

Cum se participa la concurs

Vino pe site si raspunde la intrebarea Cum se numeste noul rival mai tanar si mai modern al lui Fulger McQueen si ce calitati consideri ca are? in caseta destinata comentariilor la acest articol.

 

 

 

Ce castigi

Vor fi desemnati 2 castigatori, fiecare primind cate un set Lego Duplo – Cars 3, oferit de Lego prin Disney Romania.

Seturile vor fi distribuite aleator.

Lego_Duplo_Cars3

  • * Fotografie cu titlu de prezentare.

 

 

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt: Rosioru Marilena, Grad Diana Daniela

 

 

 

 

Cum sunt desemnati castigatorii

Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

 

 

Cand vor fi afisati castigatorii

Castigatorii vor fi anuntati luni, 17 iulie 2017, in cadrul acestui articol care anunta concursul.

 

 

 

Masini 3

Puneti-va centura pentru o revenire in mare viteza si plina de actiune in noul univers al masinilor.

In timpul acestei aventuri in ritm alert, competitorul super-tehnologizat Jackson Vartej participa la Cupa Piston lasandu-l pe Fulger McQueen la coada clasamentului.

Pentru a reveni, Fulger va avea nevoie de ajutorul unui nerabdator tehnician de curse, Cruz Ramirez, care are propriul plan pentru victorie plus inspiratia de la Fabulosul Hudson pentru viraje neasteptate.

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul DISNEY: Castiga un set Lego Duplo – Cars 3 pentru copilul tau este valabil in perioada 12-16 iulie 2017.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur

3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 2 premii, constand fiecare intr-un set Lego Duplo – Cars 3.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 3 iulie 2017 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului DISNEY: Castiga un set Lego Duplo – Cars 3 pentru copilul tau sunt: S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Disney Romania.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Data articol: 17/07/2017