Castigatori concurs cu gust de sarbatori: Retetele tale iti aduc premii Megaplus.ro! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs cu gust de sarbatori: Retetele tale iti aduc premii Megaplus.ro!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs cu gust de sarbatori: Retetele tale iti aduc premii Megaplus.ro!

Sfatulparintilor.ro si Megaplus.ro te invita la un concurs special cu aroma de bunatati de sarbatori, la sectiunea RETETELETALE.RO. Participa cu retetele tale, in perioada 2-13 decembrie 2014, incurajeaza-ti prietenii sa dea like paginilor de Facebook Sfatulparintilor.ro si ABC Plus.ro, sa te voteze pe Facebook si poti castiga unul dintre cele trei premii utile pentru bucataria ta oferite de Megaplus.ro. Iata mai jos toate detaliile de care ai nevoie ca sa participi si tu.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

banner Mega Plus mare transparent cu motto 7200 x 992

 

 

Concursul s-a incheiat!

 

Castigatorii sunt:

Doina-Sidonia – impact FB 8444

Oanapl10 – impact FB 4748

Veronica22 – impact FB 3840

 

Ce castigi

Concursul va avea 3 castigatori. Premiile oferite de MegaPlus.ro constau in:

oala-friteuza-inox-kinghoff-capacitate-3-6-litri-inductie-capac

Castigator: Doina-Sidonia – impact FB 8444 – Oala friteuza din inox KingHoff, capacitate 3.6 litri, inductie, capac, detalii aici

 

 

oala-inox-pentru-sparanghel-kinghoff-capacitate-4-2-litri-inductie

Castigator Oanapl10 – impact FB 4748– Oala inox pentru sparanghel KingHoff, capacitate 4.2 litri, inductie, capac, detalii aici

 

 

 

cantar bucatarie

Castigator Veronica22 – impact FB 3840 – Cantar de bucatarie KingHoff, capacitate 5 Kg, scalare 1 gram, bol inox, detalii aici

 

 

Mecanismul de desfasurare al concursului

Concursul se desfasoara in doua etape:

 

Etapa 1 – trimiterea retetelor

Vino pe site AICI cu minimum 5 retete pe care le prepari cu drag pentru familia ta in special in perioada sarbatorilor de iarna. Gama cu care poti participa este diversa: aperitive, prajituri, preparate de post, salate, retete traditionale etc.

Perioada de inscriere a retetelor in concurs este 2-13 decembrie 2014 (cel tarziu ora 22:00). Retetele trimise dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare pentru concurs.

 

Etapa 2 – postarea retetelor pe Facebook

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea celei mai bune retete). Echipa redactionala si manageriala a Sfatulparintilor.ro va intocmi lista de participanti ce au venit cu retetele lor in etapa 1, adica intre 2-13 decembrie 2014 pe site.

Fiecare participant va benefica de selectarea celei mai atractive retete din cele trimise de el si de postarea sa pe pagina de Facebook a site-ului Sfatulparintilor.ro timp de 24 ore, incepand cu orele 12:00 (ziua) pana la ora 12:00 a zilei urmatoare.

Postarea tuturor participantilor, pe rand, incepe din data de 15 decembrie 2014, iar in fiecare zi la ora 12:00 va fi publicata pe pagina de Facebook Sfatulparintilor.ro o noua reteta a unui nou participant, in ordinea intrarii sale in concurs de la etapa 1, pana la ultimul participant.

Retetele trimise dupa data de 13 decembrie ora 22:00, deci in afara etapei 1, nu vor fi luate in considerare.

Fiecare participant va fi instiintat pe mail de catre echipa Sfatulparintilor.ro in timp util cu privire la data la care urmeaza sa ii fie publicata reteta pe Facebook, pentru a-si putea anunta prietenii sa-l voteze (cu like, cu share si/sau cu comentariu) la postarea respectiva.

Voturile (like, share sau comentariu ori toate impreuna) se inregistreaza la postarea fiecarui participant pe durata celor 24 de ore cat este desemnat activ in concurs (adica pana la ora 12:00 in ziua urmatoare publicarii, cand va fi urcata o noua reteta a unui alt participant). La ora 12:00 ziua urmatoare, la pranz, echipa Sfatulparintilor.ro inregistreaza prin print screen situatia exacta a numarului de votari (like, share sau comentariu ori toate impreuna) pentru participantul respectiv.

Etapa 2 va dura atatea zile cati participanti sunt inscrisi la etapa 1 cu cate 5 retete proprii fiecare.

 

 

 Cum se desemneaza castigatorii

Vor fi desemnati castigatori participantii ale caror retete au cumulat cel mai mare numar de votari, deci cu cel mai mare impact calculat fix la momentul de final al celor 24 de ore alocat fiecarui participant, conform statisticilor Facebook.

Numarul de voturi ce se aduna la respectiva reteta DUPA ce se incheie intervalul sau de votare activa de 24 de ore, nu va mai fi luat in considerare. Martor in acest sens sta print screenul realizat pentru fiecare participant urcat de Sfatulparintilor.ro pe pagina sa de Facebook pe durata etapei 2.

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro si au fost publicate pe site.

 

 

Afisarea castigatorilor

Castigatorii vor fi anuntati la finalul etapei 2, dupa expirarea celor 24 de ore de vot acordate ultimului participant la concurs. Anuntul va fi facut pe siteul Sfatulparintilor.ro in cadrul articolului despre concurs, apoi acest articol va fi anuntat si pe Facebook la pagina Sfatulparintilor.ro.

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul Retetele tale iti aduc premii Megaplus.ro! Incurajeaza-ti prietenii sa te voteze pe Facebook! incepe in data de 2 decembrie si se desfasoara in doua etape. Prima etapa (trimiterea retetelor pe www.sfatulparintilor.ro ) – se desfasoara in perioada 2-13 decembrie 2014 inclusiv (ora 22:00). Retetele trimise dupa aceasta ora nu vor fi luata in considerare. Etapa 2 (postarea cate unei retete a fiecarui participant din etapa 1 pe pagina de Facebook Sfatulparintilor.ro) – incepe la 15 decembrie si se termina dupa expirarea celor 24 de ore acordate ultimului participant la concurs. Retetele vor fi publicate pe Facebook Sfatulparintilor.ro in fiecare zi la ora 12:00, iar pana la publicarea urmatoarei retete, concurentul isi poate incuraja prietenii sa-l voteze pe Facebook (like, share sau comentariu ori toate laolalta) la postarea respectiva. Voturile se inregistreaza timp de 24 de ore (adica pana la ora 12:00 in ziua urmatoare publicarii, cand va fi urcata o noua reteta a unui alt participant). Echipa Sfatulparintilor.ro pastreaza print screen cu situatia votarii fiecarei postari fix la momentul la care se termina cele 24 de ore alocate, inainte de trecerea la urmatoarea postare.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin 5 retete la sectiunea RETETELETALE. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar pe site. Din cele 5 retete ale fiecarui participant, va fi aleasa cea mai buna, care va fi postata pe pagina de Facebook Sfatulparintilor.ro,

3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 3 premii. Premiile constau : 1) o oala friteuza din inox KingHoff, capacitate 3.6 litri, inductie, capac; 2) o oala inox pentru sparanghel KingHoff, capacitate 4.2 litri, inductie, capac; 3) un cantar de bucatarie KingHoff, capacitate 5 Kg, scalare 1 gram, bol inox.

4. Vor fi desemnate castigatoare primii trei participanti de pe perioada etapei 2 care au adunat cele mai multe votari pe intervalul fiecaruia de 24 ore alocat, conform statisticilor Facebook pastrate prin print screen de echipa Sfatulparintilor.ro la finele fiecarui interval de 24 ore alocat fiecarui participant.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site dupa expirarea celor 24 de ore destinate votului ultimului participant la concurs, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului “Retetele tale de Sarbatori te pot face castigator!” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si  Megaplus.ro.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta Sfatulparintilor.ro la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul partenerului Megaplus.ro, la adresele livrate pe scris pe mail de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului concursului si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

11. NU vor fi luate in considerarea retetele trimise pe mail, in sectiunea de comentarii sau pe contul de Facebook. De asemenea NU se vor lua in considerare retetele care au mai fost trimise catre Sfatulparintilor.ro si au fost publicate pe site.

12. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

cmd /k ipconfig

Data articol: 24/12/2014