CASTIGATORI concurs: Care este cartea ta de suflet si de ce ai recomanda-o prietenilor? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CASTIGATORI concurs: Care este cartea ta de suflet si de ce ai recomanda-o prietenilor?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » CASTIGATORI concurs: Care este cartea ta de suflet si de ce ai recomanda-o prietenilor?
concurs carti sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Noi credem in vorba din batrani „Ai carte, ai parte”. La fel si tu?

Tocmai de aceea, la implinirea a 6 ani de la infiintarea site-ului Sfatulparintilor.ro, dorim sa impartasim cu voi cat mai multa cunoastere care ne-a calauzit si noua pasii.

Biblioteca Sfatulparintilor.ro cuprinde mii de carti din toate domeniile vietii: parenting, spiritualitate, bucatarie, calatorii, dezvoltare personala, succes in a face bani, iar lista poate continua.

20 pachete sunt pregatite sa ia drumul pentru cei 20 castigatori ai noului nostru concurs. Fiecare pachet contine 5 carti cadou din mai multe domenii care sunt utile si inspirationale pentru orice parinte.

Povesteste din inima raspunsul tau la intrebarea noastra de concurs si poti fi unul din cei 20 castigatori!

 

 

Cand se desfasoara concursul?

Concursul se desfasoara in perioada 1-10 noiembrie 2016.

 

 

Concursul s-a incheiat. In urma urma numarului mare de participanti si a raspunsurilor din inima, Sfatulparintilor.ro a hotarat sa acorde suplimentar inca 10 pachete de carti.

 

Cei 30 de castigatorii sunt:

Liliana A

Zamfir Catalina

Oana Anghel

Irina Bostan

Loredana

Marian Mihai

Lazar Anca Iuliana

Iulia

Dinu Alexandra

Cristina Popescu

Daniela

Maria

Cezara

Cristi

Onet Ciprian

Ardelean Ioana

Chelariu Mihaela

Stancila Andreea

Lazar Adrian

Claudia Buligan

Veronica Taran

Vladut Burde

Luminita Saceleanu

Pasere Rodica Mihaela

Sasarman Amalia

Rusu Georgeta

Cristina

Gyorgy Ludovica

Rodi Ionescu

Duta Claudia-Elena

 

Premii

Poti castiga unul dintre cele 20 de premii (20 pachete continand cate 5 carti din diverse domenii care sunt  utile si inspirationale pentru orice parinte).

 

Cum participi la concurs

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 1-10 noiembrie 2016 si povesteste din inima raspunsul tau la intrebarea noastra si poti fi si tu castigator.

Care este cartea ta de suflet si de ce ai recomanda-o prietenilor?

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza vineri, 11 noiembrie 2016, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 20 de raspunsuri.

 

Succes tuturor!

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Care este cartea ta de suflet si de ce ai recomanda-o prietenilor? este valabil in perioada 1-10 noiembrie 2016.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
  3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 20 de premii oferite de Sfatulparintilor.ro, respectiv cate un pachet de cate 5 carti din diferite domenii din Biblioteca Sfatulparintilor.ro.
  4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 11 octombrie 2016 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului Care este cartea ta de suflet si de ce ai recomanda-o prietenilor? sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro).
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza: Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 7 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
  8. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
  9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 11/11/2016