Castigatori concurs aniversar 4 ani Sfatulparintilor.ro: Parerea ta conteaza si iti aduce premii Himalaya - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs aniversar 4 ani Sfatulparintilor.ro: Parerea ta conteaza si iti aduce premii Himalaya

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs aniversar 4 ani Sfatulparintilor.ro: Parerea ta conteaza si iti aduce premii Himalaya

Sfatulparintilor.ro implineste 4 ani! In cele 1.460 zile de cand existam am publicat pentru voi, cititorii nostri, 17.770 articole. Si, datorita voua, am ajuns in top 3 site-uri de parenting din Romania. Va multumim! Acum a venit momentul sa va rugam sa ne scrieti voi noua.

Cu prilejul aniversarii celor 4 ani de existenta, Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la concurs si poti fi unul din cei 27 castigatori ai unui pachet cu produse Himalaya, celebre prin calitatea lor naturala. Scrie aici, la rubrica destinata comentariilor, de la acest articol de concurs, de cand cunosti siteul Sfatulparintilor.ro, ce iti place la noi, de ce vii pe acest site, cu ce ti-a fost vreodata de folos in viata ta de parinte. Scrie ce simti tu despre noi. Da-ne sugestii ce sa facem in plus pentru tine pe site. Parerea ta este foarte importanta pentru noi.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

Cand se desfasoara concursul

Concursul se desfasoara in perioada 1-16 noiembrie 2014.

 

 

Cum poti participa la concurs

Intra pe site si scrie in caseta speciala destinata comentariilor de la finalul acestui articol parerea ta despre Sfatulparintilor.ro: ce iti place la noi, de cand ne stii, cum ai auzit de noi prima data, de ce revii, cu ce ti-a fost acest site de folos vreodata, ce sugestii ai pentru viitorul nostru, plus orice simti ca vrei sa ne spui.

 

 

Ce castigi

Vor fi desemnati 27 castigatori, fiecare castigand un pachet cu produse Himalaya oferite de Prisum Himalaya. Fiecare pachet contine 1 x sampon impotriva caderii parului, 1 x pasta de dinti – ingrijire completa, 1 x crema intensiv hidratanta, 1 x balsam pentru buze cu unt de cacao, 1 x crema pentru uz general, 1 x sapun hidratant cu migdale.

Grup

 

Concursul s-a incheiat!

Castigatorii sunt:

1. angyborcea, 2. soarele_10, 3. amon_ra, 4. cry_baby, 5. Loreta, 6. Veronica Taran, 7. cristachem10, 8. biluta28, 9. Printesazabib, 10. CRISTINA ANTOHE, 11. pitica2006, 12. ligia_mihaila2004, 13. Loredanaeu, 14. Roby, 15. elena.nalbaru, 16. Amalia, 17. Corina Doldoran, 18. Iunia, 19. Danutzasibiu, 20. gaby_gabytza, 21. Ludovica, 22. Miaunel, 23. Preda.Claudia24, 24. Alinuta7, 25. Rosanita, 26. betty1412, 27. celina74

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

 

 

 

Cum sunt desemnati castigatorii

Castigatorii vor fi alesi de echipa redactionala si manageriala a site-ului Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la originalitatea, utilitatea si complexitatea raspunsurilor.

 

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii vor fi anuntati luni, 17 noiembrie 2014, in cadrul acestui articol care anunta concursul.

 

Mult succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul aniversar 4 ani Sfatulparintilor.ro : Parerea ta conteaza si iti aduce premii Himalaya este valabil in perioada 1-16 noiembrie 2014 inclusiv.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si isi spune parerea in caseta speciala destinata comentariilor, de la finalul acestui articol.

3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 27 de premii constand in produse de ingrijire Himalaya oferite de Prisum Himalaya. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.

4. Castigatorii vor fi alesi de echipa redactionala si manageriala a site-ului Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la originalitatea, utilitatea si complexitatea raspunsurilor.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 17 noiembrie 2014 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului aniversar 4 ani Sfatulparintilor.ro: Parerea ta conteaza si iti aduce premii Himalaya sunt: S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Prisum Himalaya.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data anuntarii castigatorilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Data articol: 17/11/2014