Shop
Ultimele 100 de articole

CASTIGATORII SAPTAMANII!

06 decembrie 2010, , Vizualizări: ...

Astazi anuntam castigatorii zilei de ieri dar si la concursurile saptamanii trecute!

 

Castigatorul de DUMINICA, 5 decembrie al concursului nostru COMENTARIILE TALE LA ARTICOLELE NOASTRE este utilizatorul MusatNicoleta. Aceasta primeste frumoasa esarfa handmade, de sezon, realizata de Casa de Moda Fancy. 

 

Castigatorii concursului din aceasta saptamana de la GALERIA FOTO, pe tema “Prima petrecere a copilului tausunt: focamonica si adrianad. Saptamana aceasta avem o noua tema si noi premii de la Bebestrumf. Da clic pe concurs ca sa afli!

 

La Solutia ta de criza, ne-a dat retete sanatoase si gustoase pe baza de peste si a castigat un produs electrocasnic de la Livoli utilizatorul: catanicegirl. Concursul continua cu o noua tema in aceasta saptamana!

 

Postarile la Blogul tau au adus saptamana aceasta un aparat electrocasnic userului loredanabaran , la concursul saptamanal sponsorizat de Choicebrand. Concursul continua!

 

Concursul saptamanal pe Forum la sectiunea Cine ne formeaza copiii are drept castigator al unui aparat electrocasnic de ingrijire personala de la Marketonline pe utilizatorul: crinutz. Concursul continua!

 

Dragi castigatori, trimiteti un mail la adresa office@sfatulparintilor.ro in urmatoarele 48 de ore de pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat si nu uitati sa includeti in mail numele complet, CNP-ul, adresa pe care vreti sa primiti premiile si numarul de telefon la care puteti fi contactati!

 

NU UITA! Concursurile continua si poti primi premii zilnice si saptamanale!

 

Gasesti detaliile tuturor concursurilor noastre pe site AICI, dar si la rubrica Ia-ti un premiu si poti intra in cursa pentru oricare dintre premii! Nu rata ocazia de a fi castigator!

Cuvinte cheie: , , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu