Shop
Ultimele 100 de articole

CASTIGATORII DE LUNI

30 noiembrie 2010, , Vizualizări: 205

Castigatorul de LUNI, 29 noiembrie la concursul zilnic COMENTARIILE TALE LA ARTICOLELE NOASTRE, este utilizatoru l  anutica21 care este si nou inscrisa ieri! Ea a comentat 2 articole ieri si a castigat o frumoasa esarfa handmade, de sezon!

 

Pentru cei care au castigat si nu si-au revendicat inca premiul la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro, nu uitati ca exista in arhiva stiri castigatori toate articolele in care noi am anuntat zilnic castigatorii concursurilor noastre!

 

Draga anutica21asteptam mailul tau pe adresa office@sfatulparintilor.ro in urmatoarele 48 de ore de pe adresa de mail cu care te-ai inregistrat cu numele completadresa pe care vreti sa primesti premiul si numarul de telefon la care puteti fi contactata! 

 

 

 

Concursurile Sfatul Parintilor continua si poti primi si TU premii zilnice si saptamanale! Lista tuturor concursurilor active o gasesti aici.

 

Comenteaza   zilnic cel putin doua articole, oricare ar fi ele, de pe site, si poti castiga o esarfa superba de sezon.

 

Posteaza de doua ori pe saptamana la blogul tau si intri in tragerea la sorti saptamanala pentru un aparat electrocasnic. 

 

Fii activ pe forum  si poti castiga saptamanal aparate electrocasnice pentru ingrijire personala sau bilete la spectacolul de teatru din Bucuresti de la Palatul National al Copiilor de sambata ora 14, "Frumoasa din padurea adormita".

 

Incarca poze  in galeria foto si castiga saptamanal unul din cele doua seturi a cate doua jucarii sofisticate pentru copii!

 

Scrie la “Solutia ta de crizasi te premiem saptamanal cu un aparat electrocasnic!

 

 

Nu rata ocazia de a fi castigator!

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu