Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatorii concursului Aptamil pentru topicul “Aptamil junior – dieta potrivita pentru imunitate”

20 februarie 2012, , Vizualizări: 220

Aptamil si Sfatulparintilor.ro au lansat concursul special cu premii minunate intitulat “Despre protectia imunitara”, dedicat tuturor mamicilor si se desfasoara pe durata a 12 saptamani, intre 23 ianuarie si 15 aprilie 2012, pe forumul Sfatulparintilor.ro, sectiunea “Despre protectia imunitara”.

 

Aptamil este expertul mondial in crearea de formule de lapte care sprijina dezvoltarea sugarului si este creat special pentru a fi cat mai aproape de laptele matern.
Aceasta realizare se bazeaza pe expertiza si inalte cercetari stiintifice desfasurate cu Aptamil, care au determinat o imbunatatire continua a formulelor de lapte, de care beneficiaza milioane de copii din intreaga lume, chiar si aceia cu nevoi nutritionale speciale.

 

Mai multe detalii despre desfasurarea acestui concurs gasiti aici.

 

Astazi prezentam cei 5 castigatori pentru cel de-al doilea subiect de discutie pe forum pentru acest concurs si asteptam in urmatoarele 48 de ore mailul celor ce se gasesc pe lista de mai jos, cu datele lor de identificare pentru a putea intra in posesia premiului (nume prenume, adresa completa, telefon de contact).

 

Castigatorii si premiile pentru  topicul numarul 2 intitulat “Aptamil junior – dieta potrivita pentru imunitate” desfasurat intre 6 – 19 februarie 2012 sunt:

 

 –          2 premii constand fiecare intr-un incalzitor biberoane impreuna cu biberon marca premium Tommee Tippee + lapte Aptamil Junior pentru o luna (4 cutii). Castigatorii sunt: vio_dreams si danutzasibiu

–          3 premii constand fiecare in cate 3 cutii lapte Aptamil. Castigatorii sunt: liliandrei, Adi84 si cristachem10

 

 

Urmatorul topic (cel de-al treilea) de discutie pe forum se deruleaza intre 21 februarie – 4 februarie 2012. Tema va fi anuntata si afisata ca si topic la forumul “Despre protectia imunitara” in cursul zilei de marti 21 februarie. Castigatorii sai vor fi afisati luni 5 martie.

 

 

Asteptam mailurile de validare de la castigatori in urmatoarele 2 zile.

Mult succes in continuare!

 

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu