Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatorii concursului Aptamil pentru primul topic intitulat “Descoperirile juniorului tau si cum l-ai ajutat tu”

06 februarie 2012, , Vizualizări: 224
sfatulparintilor.ro - Concurs Aptamil

Aptamil si Sfatulparintilor.ro au lansat concursul special cu premii minunate intitulat “Despre protectia imunitara”, dedicat tuturor mamicilor si se desfasoara pe durata a 12 saptamani, intre 23 ianuarie si 15 aprilie 2012, pe forumul Sfatulparintilor.ro, sectiunea “Despre protectia imunitara”.

 

Mai multe detalii despre desfasurarea acestui concurs gasiti aici.

 

Astazi prezentam primii 5 castigatori ai acestui concurs si asteptam in urmatoarele 48 de ore mailul celor ce se gasesc pe lista de mai jos, cu datele lor de identificare pentru a putea intra in posesia premiului (nume prenume, adresa completa, telefon de contact).

 

Cel mai valoros dar pe care o mama il poate oferi copilului ei sunt resursele ca acesta sa progreseze si sa reuseasca prin forte proprii. Un prim pas este sa ii asiguri un sistem imunitar sanatos, pentru ca juniorul tau sa exploreze in voie lumea din jur.

Aptamil este expertul mondial in crearea de formule de lapte care sprijina dezvoltarea sugarului si este creat special pentru a fi cat mai aproape de laptele matern.
Aceasta realizare se bazeaza pe expertiza si inalte cercetari stiintifice desfasurate cu Aptamil, care au determinat o imbunatatire continua a formulelor de lapte, de care beneficiaza milioane de copii din intreaga lume, chiar si aceia cu nevoi nutritionale speciale.

Sfatulparintilor.ro - Aptamil - Concurs

 

Castigatorii si premiile pentru  primul topic intitulat “Descoperirile juniorului tau si cum l-ai ajutat tu  derulat intre 23 ianuarie – 5 februarie 2012 sunt:

 

–          2 premii constand fiecare intr-un termometru digital marca premium Tommee Tippee + lapte Aptamil Junior pentru o luna (4 cutii) merg la: lorela02 si sims.

–          3 premii constand fiecare in cate 3 cutii lapte Aptamil merg la: IrindeaElena, alirin99, divicet.

Sfatulparintilor.ro - Termometru-multifuncional

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu