CASTIGATORI concurs: Vrei o masina de facut paine? Urca-ti retetele delicioase de post! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CASTIGATORI concurs: Vrei o masina de facut paine? Urca-ti retetele delicioase de post!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » CASTIGATORI concurs: Vrei o masina de facut paine? Urca-ti retetele delicioase de post!
sfatulparintilor.ro-retete-mancare-post-dreamtime.com

In perioada 22 martie – 7 aprilie 2013, Sfatulparintilor.ro v-a invitat sa participati cu retetele voastre  de post la concursul “Vrei o masina de facut paine? Urca-ti retetele delicioase de post!”.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Concursul s-a incheiat. Iata si castigatorii:

o masina de facut paine, oferita de SFATULPARINTILOR.RO: CARMENICA

masina de facut paine

 

– si 5 vouchere de cumparaturi, in valoare de 50 de lei, oferite de Bestkids.ro: Vio_dreams, Anisoara67, Oanap85, Rekaalina, Mona_contra.

Logo best kids.ro

 

 

 

 

Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.

 

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a site-ului Sfatulparintilor.ro si pe conturile sale de Facebook, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

Criteriile de acordare a premiilor: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor)

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

Castigatorii  vor fi afisati luni, 8 aprilie 2013, in acest articol care anunta concursul.

 

Mult succes!

 

–––––

ERATA

Dintr-o regretabila eroare, s-au anuntat castigatorii mai devreme cu o saptamana decat ar fi trebuit, conform regulamentului concursului.

Insa, concursul de retete de post continua pana la data de 7 aprilie 2013, asa cum am anuntat la inceputul concursului.

Castigatorii vor fi afisati luni – 8 aprilie 2013.

 

 

Va multumim pentru intelegere,

Adriana Vaduva

redactor-sef

Sfatulparintilor.ro

––––––––––––

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul ”Vrei o masina de facut paine? Urca-ti retetele delicioase de post!” este valabil in perioada 22 martie – 7 aprilie 2013 inclusiv.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin o reteta la sectiunea RETETE LA SFAT. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete la sfat.

3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 6 premii. Premiile constau intr-o masina de facut paine oferita de Sfatulparintilor.ro, si 5 vouhcere de cumparaturi, in valoare de 50 de lei, oferite de Bestkids.ro!

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criteria: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor)

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 8 aprilie 2013 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului “Vrei o masina de facut paine? Urca-ti retetele delicioase de post!” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Bestkids.ro.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

11. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

© Meixiu | Dreamstime.com

Data articol: 08/04/2013