Castigatori CONCURS: “Urca-ti reteta de sarbatori si castiga carti de bucate de colectie de la editura Humanitas!” - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori CONCURS: “Urca-ti reteta de sarbatori si castiga carti de bucate de colectie de la editura Humanitas!”

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori CONCURS: “Urca-ti reteta de sarbatori si castiga carti de bucate de colectie de la editura Humanitas!”
carti de bucate humanitas

Sfatulparintilor.ro si Editura Humanitas au organizat in perioada 3-16 decembrie 2012 inclusiv concursul: “Urca-ti reteta de sarbatori si castiga carti de bucate de colectie de la editura Humanitas!”

Vino cu minim 3 retete de sarbatoare, inscrie-le pe site si poti castiga unul din cele 7 pachete de premii oferite de editura Humanitas, fiecare pachet fiind alcatuit din urmatoarele trei carti gastronomice de colectie :

Carte de bucate – de Silvia Jurcovan,

Carte de bucate – de Sanda Marin

si

Amintiri din bucataria lumii – de Matei Plesu.

 

editura humanitas

 

 

Castigatorii concursului sunt:

 

Liana10
Melanya
Mari
Lorela02
Kamikris
Corina Doldoran
Ryta

 

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

 

Felicitari tuturor!

 

 

 

Mandreste-te cu retetele tale deosebite cu care iti incanti familia cu ocazia sarbatorilor de iarna ce se apropie: aperitive, salate speciale, sarmale, fripturi, preparate care mai de care pentru felul doi, ciorbite de sarbatori, prajituri si alte deserturi, etc. Retetele trebuie sa contina obligatoriu o reteta de cozonac, restul fiind la alegere.

Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala Sfatulparintilor.ro in functie de originalitatea retetelor introduse in concurs. In plus, retetele speciale vor fi prezentate si in vitrina zilnica de noutati a Sfatulparintilor.ro.

 

 

 

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

 

 carte de bucate - silvia jurcovan

Carte de bucate – Silvia Jurcovan

Dupa imensul succes din 1975 al Cartii de bucate pentru tinerele gospodine, cumparata de peste 250.000 de amatori ori fini cunoscatori ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit in 1983 cu o varianta imbogatita si cuprinzatoare – Carte de bucate –, care a cunoscut numeroase editii, si-a depasit propriul record de vanzari si, de aproape 30 de ani, e nelipsita din bucatariile noastre, hranindu-ne deopotriva simturile si nostalgiile.
Cartea Silviei Jurcovan, acum intr-o noua editie – nu una oarecare, ci una indelung dichisita si eleganta – imagineaza cu drag, cu truda, migala si stiinta un univers al aromelor si al gusturilor din copilaria si tineretea noastra, pe care le vom iubi intotdeauna.

 

Carte de bucate - Sanda Marin

Carte de bucate – Sanda Marin

In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala.
Peste 1500 de retete: mai multe decat in oricare dintre editiile publicate din anii 1930 pana astazi, intr-un volum „restaurat”, astfel ca pretiosul, vechiul continut sa capete o forma editoriala moderna. Cea mai cunoscuta, cea mai longeviva, insasi cartea de bucate a romanilor — intr-o formula capabila nu numai sa va hraneasca nostalgiile, ci si sa va fie utila in urmatorii 50 de ani.
Un amanunt, in editia de fata veti gasi informatii inedite despre cea care si-a publicat Cartea de bucate sub pseudonimul Sanda Marin.

 

Matei Plesu - Amintiri din bucataria lumii

Amintiri din bucataria lumii – Matei Plesu

Matei Plesu asterne dinaintea publicului un festin literar-gastronomic pregatit cu bunatati din toata lumea, de la rafinerii frantuzesti gatite cu vinuri de soi, la bizarerii chinezesti stropite cu sos de soia. Intre ele, se insira ca margelele pe ata povesti depanate cu umor si duiosie din peregrinarile autorului prin tarile Europei ori ale Asiei, unde ochiul a stiut sa se bucure deopotriva de frumusetea unui vitraliu si de culorile vii ale unei mancari savuroase. Un loc aparte, sau poate mai degraba un timp aparte, intre povestile lui Matei Plesu il ocupa o descindere surprinzatoare in bucataria liderului unei foste tari socialiste, unde ospetele si oaspetii par desprinse dintr-o stralucitoare productie cinematografica.
O carte de amintiri nu numai gastronomice, in care bunul gust e singura masura cu care se judeca si arta, si arta culinara.

 

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul ” Urca-ti reteta de sarbatori si castiga carti de bucate” este valabil in perioada 3-16 decembrie 2012 inclusiv.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza minimum 3 retete si fotografii proprii. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete la sfat in urmatoarele 48 ore dupa postarea lor de catre userul autor.

3. Se acorda 7 premii, fiecare fiind compus dintr-un set de trei carti Carte de bucate – Silvia Jurcovan, Carte de bucate – Sanda Marin si Amintiri din bucataria lumii – Matei Plesu oferite de editura Humanitas. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de originalitatea retetelor introduse in concurs.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 17 decembrie 2012 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii campaniei promotionale “ Urca-ti reteta de sarbatori si castiga carti de bucate” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Editura HUMANITAS.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

11. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

Data articol: 17/12/2012