CASTIGATORI concurs: Sanatate in bucate, in ianuarie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CASTIGATORI concurs: Sanatate in bucate, in ianuarie

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » CASTIGATORI concurs: Sanatate in bucate, in ianuarie
sfatulparintilor.ro - concurs nou retete - stockfreeimages.com

Orice inceput de nou an se lasa cu o alimentatie echilibrata, sanatoasa, in orice familie care se respecta. Sfatulparintilor.ro te invita sa inspiri si alte familii cu preparatele tale sanatoase si delicioase in luna ianuarie.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

Vino pe site intre 15 si 30 ianuarie 2013, completeaza in formularul de concurs de mai jos datele tale impreuna cu reteta si cu poza (sa nu fie mai mare de 1Mb) si cele mai reusite 7 retete de ianuarie vor fi declarate castigatoare.

 

Premiul consta intr-un voucher Bestkids.ro in valoare de 50 de lei, iar cei 7 castigatori vor putea alege lucruri minunate pentru copiii lor.

 

Retetele vor fi postate la sectiunea de Retete sanatoase de pe Sfatulparintilor.ro, conform deciziei echipei redactionale.

Castigatorii sunt:

1. Nisipeanu Elena

2. Carmen-Ana Dobrica

3. Kawadri Camelia

4. Eugenia Andreev

5. Postolache Violeta

6. Ceaus Ciprian

7. Baciu Mihaela

Felicitari tuturor! 

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, adresei de mail cu care au participat la concurs, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data postarii castigatorilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta NU ii va mai fi acordat.

 

 

 

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul ”Sanatate in bucate, in ianuarie” este valabil in perioada 15-30 ianuarie 2013 inclusiv.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza minimum 1 reteta si 1 fotografie proprii. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete sanatoase in urmatoarele 48 ore dupa postarea lor de catre autor.

3. Se acorda 7 premii, fiecare fiind compus dintr-un voucher Bestkids.ro de 50 de lei. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de originalitatea retetelor introduse in concurs.

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 31 ianuarie 2013 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii campaniei promotionale “ Urca-ti reteta de sarbatori si castiga carti de bucate” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Bestkids.ro.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data postarii castigatorilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta NU ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul sponsorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

11. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 31/01/2013