Castigatori concurs retete: Asteptam primavara cu dulcegarii! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs retete: Asteptam primavara cu dulcegarii!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs retete: Asteptam primavara cu dulcegarii!
sfatulparintilor.ro-retete-prajituri-stockfreeimages.com

In perioada 18 februarie – 10 martie 2013, Sfatulparintilor.ro v-a invitat sa participati cu retetele voastre  de desert la concursul “Asteptam primavara cu dulcegarii”.

Cele mai speciale retete cu care ii dati gata pe cei dragi au intrat in cursa pentru marele premiu – o saltea de pat pentru copii oferita de Vreaumobila.ro, de o calitate cu totul deosebita – dimensiune 70×140 cu grosime 12 cm.

Saltele-Bulrom-Latex-Bebe-300x300

 

si premiul doi – un aparat de facut clatite pentru intreaga familie oferit, de Sfatulparintilor.ro!

aparat-de-facut-clatite

 

 

CASTIGATORII CONCURSULUI sunt:

PREMIUL MARE – o saltea de pat pentru copii oferita de Vreaumobila.ro, de o calitate cu totul deosebita – dimensiune 70×140 cu grosime 12 cm: Anisoara67

PREMIUL AL DOILEA – un aparat de facut clatite: Oanapl

PPREMIU SPECIAL surpriza: Carmenica

 

 

 

 

Ce trebuie sa faci ca sa participi?

In fiecare zi, Sfatulparintilor.ro pregateste un cuvant cheie, un ingredient surpriza pe care il poti descoperi DOAR daca te abonezi la newsletter (sau esti deja abonat) si DESCHIZI newsletterul zilei (Sfatulparintilor.ro trimite zilnic newsletter abonatilor sai cu cele mai proaspete si relevante informatii pentru  familie). Ingredientul zilei se afla in interiorul newsletter-ului.

 

Apoi, vino cu una sau mai multe retete – care sa contina ingredientul zilei – in acea zi pe siteul Sfatulparinitlor.ro la sectiunea RETETE LA SFAT.

 

 

Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat mai multe sanse de castig ai.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a site-ului Sfatulparintilor.ro si pe conturile sale de Facebook, precizandu-se numele de user al autorului sau.

 

La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 2 premii de echipa redactionala a Sfatulparintilor.ro. Premiile constau intr-o saltea de pat pentru copii oferita de Vreaumobila.ro, de o calitate cu totul deosebita -, iar premiul doi -un aparat de facut clatite pentru intreaga familie oferit, de Sfatulparintilor.ro!

 

 

Sfatulparintilor.ro isi rezerva dreptul de a face cate un cadou-surpriza pentru inca 3 participanti cu retete minunate, care nu castiga premiul 1 sau premiul 2, dar, totusi, au trimis retete foarte bune.

 

 

Criteriile de acordare a premiilor: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor)

 

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

 

 

Premiile vor fi anuntate luni, 11 martie, in acest articol care anunta concursul.

 

Mult succes!

 

 

REGULAMENT CONCURS

1. Concursul ”Asteptam primavara cu dulcegarii este valabil in perioada 18 februarie – 10 martie 2013 inclusiv.

2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza cel putin o reteta la sectiunea RETETE LA SFAT. Retetele postate ajung in programul administratorilor Sfatulparintilor.ro apoi cele validate si aprobate apar la sectiunea Retete la sfat.

3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 2 premii. Premiile constau intr-o saltea de pat pentru copii oferita de Vreaumobila.ro, iar premiul doi consta intr-un aparat de facut clatite pentru intreaga familie oferit, de Sfatulparintilor.ro!

Sfatulparintilor.ro isi rezerva dreptul de a face cate un cadou-surpriza pentru inca 3 participanti cu retete minunate, care nu castiga premiul 1 sau premiul 2, dar, totusi, au trimis retete foarte bune.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si manageriala a www.sfatulparintilor.ro in functie de urmatoarele criteria: sa fie retete proprii ale celor ce posteaza / sa fie creative, deosebite, speciale / sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor)

5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 11 martie 2013 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

6. Organizatorii concursului “Asteptam primavara cu dulcegarii” sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si VREAUMOBILA.RO.

7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data trimiterii mail-urilor, un castigator nu isi revendica premiul, acesta nu ii va mai fi acordat.

8. Premiile se vor transmite castigatorilor, prin intermediul organizatorului, la adresele livrate pe scris de acestia, in termen de maxim 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail.

9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

11. Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Data articol: 11/03/2013