Castigatori Concurs Himalaya: Protejeaza-ti familia de ger si castigi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori Concurs Himalaya: Protejeaza-ti familia de ger si castigi!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori Concurs Himalaya: Protejeaza-ti familia de ger si castigi!
Concurs Himalaya

Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs de sezon, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate care iti vor indulci zilele de iarna. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele patru pachete cu produse Himalaya.

Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt extrem de benefice pentru frumusetea si sanatatea ta.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

Perioada desfasurare concurs

3-16 februarie 2014

 

 

Concursul s-a incheiat.

 

Castigatorii sunt: adriana348, danyela81, andreimariuslucian, loredanaeu

 

 

 

Cum participi

Vino pe site in perioada 3 – 16 februarie 2014, raspunde la intrebarea “Tu cum iti protejezi copilul si familia de efectele gerului?” in zona de comentarii.

 

 

Ce castigi

Unul dintre cele 4 pachete continand produse Himalaya

Balsam de buze

Sampon copii

Lotiune copii

Crema hranitoare

Pasta de dinti

 

 

Afisare castigatori

Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 4 raspunsuri . Castigatorii vor fi anuntati luni, 17 februarie 2014, in cadrul aceluiasi articol care prezinta concursul.

 

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Himalaya: Protejeaza-ti familia de ger si castigi! este valabil in perioada 3 – 16 februarie 2014.
2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 4 premii, constand fiecare intr-un pachet cu produse Himalaya ce cuprinde: balsam de buze, sampon copii, lotiune copii, crema hranitoare, pasta de dinti.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 17 februarie 2014 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
6. Organizatorii concursului Himalaya: Protejeaza-ti familia de ger si castigi! sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Prisum International SRL.
7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:
Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul in care s-a creat contul de user. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
8. Premiile se vor transmite prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Cuvinte cheie:
Data articol: 17/02/2014