Castigatori concurs Himalaya: Fii in forma primavara asta si castigi! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Fii in forma primavara asta si castigi!

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Fii in forma primavara asta si castigi!
Concurs Sfatul Parintilor

Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs de sezon, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate care iti vor insenina zilele de primavara. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele patru pachete cu produse Himalaya.

Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt extrem de benefice pentru frumusetea si sanatatea ta.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

Perioada desfasurare concurs

31 martie – 6 aprilie 2014

 

 

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt: cry_baby, Corina Doldoran, anoush, yrynuka

 

Felicitari!

 

 

Cum participi

Vino pe site in perioada 31 martie – 6 aprilie 2014, raspunde la intrebarea “Ce faci concret pentru a avea un tonus excelent primavara?” in zona de comentarii.

 

 

 

Ce castigi

Unul dintre cele 4 pachete continand produse Himalaya: Gel pentru curatarea tenului cu Neem; Sampon cu proteine Repara si regenereaza; Crema hranitoare; Exfoliant purificator pentru fata cu Neem.

 

 

 

Afisare castigatori

Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 4 raspunsuri . Castigatorii vor fi anuntati luni, 7 aprilie 2014, in cadrul aceluiasi articol care prezinta concursul.

 

 

 

REGULAMENT CONCURS
1. Concursul Himalaya: Fii in forma primavara asta si castigi este valabil in perioada 31 martie – 6 aprilie 2014.
2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.
3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 4 premii, constand fiecare intr-un pachet cu produse Himalaya ce cuprinde: balsam de buze, sampon copii, lotiune copii, crema hranitoare, pasta de dinti.

4. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a www.sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.
5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 7 aprilie 2014 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
6. Organizatorii concursului Himalaya: Fii in forma primavara asta si castigi! sunt:  S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Prisum International SRL.
7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:
Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul in care s-a creat contul de user. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
8. Premiile se vor transmite prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.
9. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
10. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Cuvinte cheie:
Data articol: 07/04/2014