Castigatori concurs Himalaya: Care sunt activitatile in aer liber pe care le faci alaturi de copilul tau pentru a-i creste imunitatea? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Castigatori concurs Himalaya: Care sunt activitatile in aer liber pe care le faci alaturi de copilul tau pentru a-i creste imunitatea?

Sfatulparintilor » Arhivă câștigători » Castigatori concurs Himalaya: Care sunt activitatile in aer liber pe care le faci alaturi de copilul tau pentru a-i creste imunitatea?
himalaya

Cand temperaturile scad, grijile tale cresc. Joaca afara, insa, trebuie sa continue pentru ca „provoaca” organismul, stimuleaza productia de anticorpi si intareste sistemul imunitar. Sfatulparintilor.ro si Himalaya Wellness te invita la concurs! Povesteste-ne despre activitatile in aer liber pe care le faci alaturi de copilul tau pentru a-i creste imunitatea si poti castiga unul dintre cele 5 pachete cu produse naturale oferite de Himalaya Wellness.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cand se desfasoara concursul

Concursul se desfasoara in perioada 18-27 noiembrie 2016

 

 

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt: Ciobanu Dana Raluca, Ryta, mikirafaela, Claudiu, Rosu Oana Nicoleta

 

Premii

Poti castiga unul dintre cele 5 premii (5 pachete de produse naturale marca Himalaya) oferite de Himalaya Wellness. Pachetele contin: Septilin Sirop, Septilin Tablete, Koflet Sirop, Koflet-H portocale, Baby Cream, Baby Shampoo, Baby Lotion, Baby Soap, Caserola Sandwich, Orar Koflet, Metru Copii, Carte colorat Himy, Elefantel plus Himy, Sacosa Eco

Premiu Sfatul Parintilor

 

 

Cum participi la concurs

Vino pe Sfatulparintilor.ro in perioada 18-27 noiembrie 2016 si raspunde la tema de mai jos, in zona de comentarii a acestui articol.

Care sunt activitatile in aer liber pe care le faci alaturi de copilul tau pentru a-i creste imunitatea? 

 

 

Cand se afiseaza castigatorii

Castigatorii se afiseaza luni, 28 noiembrie 2016, in acelasi articol care anunta concursul. Vor fi premiate cele mai inspirate si originale 5 raspunsuri.

 

Succes tuturor!

 

 

REGULAMENT CONCURS

  1. Concursul Care sunt activitatile in aer liber pe care le faci alaturi de copilul tau pentru a-i creste imunitatea? este valabil in perioada 18-27 noiembrie 2016.

 

  1. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.

 

  1. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 5 premii oferite de Himalaya Wellness, respectiv cate un pachet de produse naturale marca Himalaya.

 

  1. Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la calitatea si originalitatea raspunsurilor participantilor.

 

  1. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 28 noiembrie 2016, in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.

 

  1. Organizatorii concursului Care sunt activitatile in aer liber pe care le faci alaturi de copilul tau pentru a-i creste imunitatea? sunt S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea sfatulparintilor.ro) si Himalaya Wellness.

 

  1. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele, precum si adresa de mail trebuie sa fie aceleasi cu cele completate pe site, in momentul postarii comentariului. Daca in termen de 7 zile calendaristice de la data afisarii pe site castigatorii nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

 

  1. Premiile se vor transmite pe teritoriul Romaniei prin intermediul sponsorului la adresele completate de acestia in mailul de revendicare a premiului, in termen de 30 de zile lucratoare de la data trimiterii datelor pe mail catre sponsor.

 

  1. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a sfatulparintilor.rosi sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.rose pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.

 

  1. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

 

Data articol: 28/11/2016