Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatori concurs fulger pentru Bucuresti: Castiga o invitatie pentru tine si micutul tau la evenimentul de inaugurare Grand Play din Baneasa Shopping City!

05 decembrie 2014, , Vizualizări:

Pe 6 decembrie, Baneasa Shopping City inaugureaza cel mai nou si mai distractiv spatiu de joaca din Bucuresti: Grand Play!  Sub forma unei balene, locul de joaca are 2 etaje pline de jucarii si este situat in interior, la parterul centrului comercial, in zona restaurantelor.

Grand Play aduce cele mai distractive jocuri, oferind copiilor activitati variate, impartite pe grupe de varsta. Toate jucariile din spatiu au fost alese pentru a contribui la dezvoltarea abilitatilor cognitive si fizice ale micutilor. In plus, parintii se bucura de o zona de relaxare de unde isi pot supraveghea copiii prin intermediul unui ecran ce afiseaza imaginile transmise de mai multe camere de filmat din interiorul locului de joaca.

Vrei sa castigi una dintre cele 3 invitatii valabile pentru un parinte si maxim 2 copii la evenimentul de deschidere de pe 6 decembrie, ora 11:00? Raspunde la intrebarile de mai jos in caseta destinata comentariilor.

Pe cate etaje este dispus Grand Play?

Mergi la locuri de joaca cu copiii tai, de ce e important sa mergeti la un asemenea loc?

 

Vor fi desemnate castigatoare cele mai creative trei raspunsuri.

Castigatorii vor fi anunati vineri 5 decembrie 2014 in acest articol de prezentare a concursului.

 

 

Concursul s-a incheiat!

 

Castigatorii sunt: gini_eyes, cristi2flor, betty1412

Atentie! Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa adriana@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon in ziua afisarii castigatorilor. Datele lor vor fi trimise sponsorului care va permite accesul in locul de joaca conform datelor primite.

 

 

grand play

 

REGULAMENT CONCURS

  1. CONCURS fulger pentru Bucuresti: Castiga o invitatie pentru tine si micutul tau la evenimentul de inaugurare Grand Play din Baneasa Shopping City! este valabil in ziua de 4 decembrie 2014 inclusiv.
  2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care are cont creat pe Sfatulparintilor.ro si isi spune parerea in caseta speciala destinata comentariilor, de la finalul acestui articol.
  3. La sfarsitul perioadei de concurs, vor fi acordate 3 de premii constand invitatii la deschiderea Grand Play din Baneasa Shopping City. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.
  4. Castigatorii vor fi alesi de echipa redactionala si manageriala a site-ului Sfatulparintilor.ro, in functie de propria sa apreciere cu privire la originalitatea, utilitatea si complexitatea raspunsurilor.
  5. Castigatorii vor fi afisati pe site in data de 5 decembrie 2014 in cadrul aceluiasi articol care anunta concursul.
  6. Organizatorii concursului fulger pentru Bucuresti: Castiga o invitatie pentru tine si micutul tau la evenimentul de inaugurare Grand Play din Baneasa Shopping City sunt: S.C. EVALUARI IMOBILIARE SRL (detinatoarea www.sfatulparintilor.ro) si Baneasa Shopping City.
  7. Castigatorii pot intra in posesia premiului dupa cum urmeaza:

Toti castigatorii vor contacta departamentul de marketing la adresa office@sfatulparintilor.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului/concursului la care au castigat, numelui, prenumelui, numarului de telefon in ziua afisarii castigatorilor. Datele lor vor fi trimise sponsorului care va permite accesul in locul de joaca conform datelor primite.

  1. Prin inscrierea la acest concurs esti de acord cu prevederile regulamentului promotiei si de asemenea esti de acord sa intri in baza de date a www.sfatulparintilor.ro si sa primesti materiale informative prin e-mail prin newsletter. Siteul www.sfatulparintilor.ro  se obliga sa respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, interventie si opozitie asupra datelor), iar la cererea ta explicita, la adresa de mail office@sfatulparintilor.ro se pot actualiza sau sterge datele tale personale din baza de date.
  2. In cazul in care, in urma trimiterii datelor castigatorilor, se constata ca sunt mai multi useri cu aceeasi adresa (sau useri inregistrati cu acelasi IP la calculator), organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a trimite premiul la un singur user, celelalte premii urmand a fi reportate catre alti useri.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.