OracolScop 11 – 17 martie 2013: Ce spun cartile de oracol Enchanted Map - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

OracolScop 11 – 17 martie 2013: Ce spun cartile de oracol Enchanted Map

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » OracolScop 11 – 17 martie 2013: Ce spun cartile de oracol Enchanted Map

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

astrocafe.ro

Iata mesajele pentru saptamana 11 – 17 martie 2013.

 

Berbec – Details, Details

E posibil ca atentia ta exagerata pentru detalii sa te indeparteze de ceea ce ti-ai propus pentru aceasta saptamana. Atunci cand devii obsedat de perfectiune nimic din ceea ce faci nu va fi suficient de bun. Aminteste-ti ca esti deja perfect, exact asa cum esti in acest moment. Relaxeaza-te, detaseaza-te de rezultate si permite lucrurilor sa se intample chiar daca nu stii cum. Stai intr-o stare de liniste si receptivitate, vorbeste mai putin, respira adanc, asculta-ti corpul pentru a avea mai multa claritate in ceea ce te priveste. Evita locurile aglomerate, petrece timp cu tine si accepta-ti cele mai profunde emotii ca pe un semn al adevaratei tale esente umane.

 

Taur – Dry Desert

Esti intr-o perioada in care te poti simti lipsit de idei, fara perspectiva, pe un drum care pare sa nu duca nicaieri. Cu toate acestea, e un moment benefic pentru a-ti recapata puterea si energia dupa un efort sustinut si de a sonda adancurile fiinte tale in cautarea adevarului. Ai stat inchis prea mult timp in spatii acoperite, iar corpul si sufletul tau tanjesc dupa aer curat. Deschide geamurile acasa si la birou si lasa aerul proaspat sa intre in incapere si in viata ta. Petrece mai mult timp in natura, bucura-te de soare, copaci, flori si lasa-te inspirat de lucrurile simple. Acum este timpul sa devii flexibil si plin de viata, permitand noii enegii sa curga prin tine si sa te inspire.

 

Gemeni – Sacred Pool

Aceasta carte vine sa-ti indrepte atentia catre iubire si stima de sine, catre o autoevaluare onesta a “cine esti” in acest moment. Fii deplin constient de drumul parcurs si de punctul in care te afli. Lumea inconjuratoare nu este altceva decat o reflexie a gandurilor, sentimentelor si convingerilor tale. Actioneaza cu incredere si certitudine, fii atent la cuvintele rostite sau scrise si succesul iti va fi garantat in tot ce iti propui. Revizuieste-ti dieta si stilul de viata, acestea fiind elemente importante in sustinerea ta mentala si fizica. Asculta muzica, danseaza, canta, deseneaza sau implica-te intr-o activitate creativa, noteaza-ti intr-un jurnal ideile sau alatura-te unui grup cu pasiuni comune.

 

Rac – Flying

Acum e momentul potrivit sa iti privesti viata dintr-o perspectiva mai inalta, precum o pasare care zboara in inaltul cerului. Aceasta noua abordare iti poate aduce o noua viziune, detasare si o mai buna intelegere a situatiei in care te afli. Fii constient ca asteptarile tale au luat sfarsit, ca tot ce-a fost mai greu a trecut si ca lucrurile la care ai visat sunt parte din scopul propus. Ai curajul de a-ti exprima cu sinceritate sentimentele, trairile, ai incredere in ceea ce simti, chiar daca cei din jur nu sunt de acord. Reinvie pasiunea in relatia ta, rasfata-te, inconjoara-te cu lucruri frumoase si onoreaza timpul petrecut cu persoanele din viata ta recunoscand in fiecare fiinta umana scanteia Divina.

 

 

 

Leu – One – Ring Circus

Cu toate ca esti o persoana independenta, plina de resurse si idei, acum e un moment prielnic sa ceri ajutor si sa delegi o parte din activitatile pe care le faceai singur pana acum. Daca simti resentimente in inima ta, e pentru te-ai supraincarcat si astfel nu-i faci nimanui nici un favor, nici macar tie. Este important sa iti aloci timp pentru odihna, contemplare, stiind ca succesul vine din claritatea si centrarea mintii. Fii deschis la semnalele venite din inima, caci acestea te vor ghida cu blandete, in liniste, in a face cele mai importante alegeri. Cere-i partenerului suportul, accepta sustinerea celorlalti si renunta la sentimentul de vina ce ar putea sa apara din credinta ca “esti slab”, daca ceri ajutorul.

 

 

 

Fecioara – Come Together

Iubirea este esenta oricarui lucru, iar mesajul aceste carti iti transmite ca esti pe cale sa descoperi natura acestui sentiment in toate formele sale de exprimare: romantica, familiala, neconditionata, spirituala. Iubirea este echilibru intre a darui si a primi, in a asculta si a impartasi. Deschide-ti inima si fii atent la ghidarea ei in ceea ce priveste binele tau cel mai inalt. O schimbare facuta din iubire de sine e binevenita in viata ta, in acest moment. Poti cere ajutor entitatilor de lumina, ingerilor, pentru deschiderea chakrei inimii. Cere-le sa iti trimita energia lor vindecatoare, imagineaza-ti ca inima ta este inconjurata de o lumina de culoare roz sau poarta un cristal de cuartz roz si indreapta-ti atentia catre iubire.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 12/03/2013