7 obiceiuri sanatoase pe care le poti practica in 5 minute - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 obiceiuri sanatoase pe care le poti practica in 5 minute

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » 7 obiceiuri sanatoase pe care le poti practica in 5 minute

Imbunatatirea propriei vieti pare o sarcina atat de intensa. Insa lucrurile nu trebuie sa stea chiar asa – exista o multime de obiceiuri rapide si usoare pe care le poti adopta imediat. Iata cateva sugestii care nu necesita angajament si nici prea mult timp insa care iti pot schimba in bine viata.

 

 

  1. Foloseste un curatator de limba

Foarte multi oameni ignora numarul mare de germeni si bacterii care se afla pe limba lor. Dupa fiecare masa ar trebui sa mergi la baie si sa folosesti un curatator de limba. Acest mic instrument elimina mai multi germeni chiar decat periajul dintilor intrucat peste jumatate din bacteriile care traiesc in gura ta se afla pe limba. In plus, curatandu-ti limba scapi si de respiratia urat mirositoare.

 

 

  1. Lasa-ti pantofii la usa

Daca intri incaltat in casa cu pantofii cu care te-ai plimbat poe afara nu faci decat sa-ti murdaresti podeaua, care va deveni un loc de-a dreptul periculos pentru copii si animalele de casa. Asadar, imediat ce ai intrat pe usa descalta-te si foloseste papuci de casa daca nu iti place sa te plimbi descult prin casa.

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Cuvinte cheie:
Data articol: 09/07/2015