Shop
Ultimele 100 de articole

9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci

04 februarie 2017, , Vizualizări: ...
haine - sfatulparintilor.ro - foter_com

Vrei ceva nou? N-ar fi rau ca inainte sa incepi prin aruncarea tuturor lucrurilor care nu-ti mai sunt necesare si care nu fac decat sa-ti ocupe spatiul si sa adune praf. De asemenea, odata cu indepartarea acestor lucruri nefolositoare vine si o pace a mintii care deriva dintr-o viata organizata. Iata 9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci.

 

 

1. Hainele pe care nu le mai porti

Daca ai sifonerul plin de haine care nu mai sunt la moda in speranta ca aceasta o sa revina, nu faci decat sa ocupi spatiul degeaba si sunt o sursa importanta de acumulare de praf in sifonier. Si daca nu ai mai purtat un obiect vestimentar in ultimele 12-18 luni atunci nu mai ai nevoie de el.

 

 

2. Hartiile nefolositoare

Sigur, este nevoie sa pastrezi anumite hartii pentru o anumita perioada de timp, precum cele legate de taxe si impozite. Insa nu trebuie sa pastrezi o multime de copii de teama sa nu arunci ceva important. In ceea ce priveste facturile, nu o pastra decat cea de pe luna din curs, de vreme ce toate informatiile de care ai nevoie pot fi accesate online.

 

 

3. Consumabile de birou

Daca biroul tau este plin de rezerve uscate pentru stilou sau o multime de pixuri care nu mai functioneaza este bine sa stii ca nu mai ai ce sa faci cu ele. Fa-ti un mare bine si scapa de ele ca si de celelalte consumabile care zac acolo de peste 1 an. Este clar ca nu ai nevoie de ele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu