9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci

lucruri pe care sa le arunci - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - nature-4202732_1920
Credit foto: Imagine de Anastasia Gepp de la Pixabay

6. Produsele din bucatarie expirate

Suplimentele alimentare si vitaminele expira intr-o anumita perioada de timp asa ca daca a fost depasita arunca-le. Acelasi lucru se aplica si in cazul ierburilor condimentelor din bucatarie.

7. Produsele vechi de machiaj si oja de unghii

Multe femei se ataseaza de produsele favorite de machiaj pe care le-au folosit intr-o zi speciala (spre exemplu in ziua nuntii). Insa produsele acestea nu doar ca provoaca dezordine ci si poti avea probleme folosindu-le. Nu uita ca si ele au o anumita data de valabilitate.

9 obiecte pe care sa nu le arunci NICIODATA. Iata ce poti face cu ele

8. Unele dintre lucrurile copiilor

Nu trebuie sa arunci operele de arta facute de copii tai, asta nu inseamna insa ca trebuie sa pastrezi orice obiect care nu este practic. Nu uita ca toate acele cutii in care depozitezi lucrurile copiilor tai vor colecta praf si, in plus, ocupa spatiu valoros.

9. Carti

Daca ai sute de carti insa acum folosesti un kindle sau o tableta atunci este bine sa constientizezi faptul ca vei avea volume pe care s-ar putea sa nu le mai deschizi vreodata. Daca nu ai un astfel de dispozitiv ai putea lua in calcul sa donezi cartile pe care deja le-ai citit. Sansele sa le mai parcurgi inca o data sunt destul de mici. In plus i-ai putea oferi altcuiva sansa de a citi un volum bun.

Imagine de Anastasia Gepp de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/09/2023