9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci
lucruri pe care sa le arunci - sfatulparintilor.ro- pixabay_com - nature-4202732_1920
Credit foto: Imagine de Anastasia Gepp de la Pixabay

Vrei ceva nou? N-ar fi rau ca inainte sa incepi prin aruncarea tuturor lucrurilor care nu-ti mai sunt necesare si care nu fac decat sa-ti ocupe spatiul si sa adune praf. De asemenea, odata cu indepartarea acestor lucruri nefolositoare vine si o pace a mintii care deriva dintr-o viata organizata. Iata 9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci.

1. Hainele pe care nu le mai porti

Daca ai sifonerul plin de haine care nu mai sunt la moda in speranta ca aceasta o sa revina, nu faci decat sa ocupi spatiul degeaba si sunt o sursa importanta de acumulare de praf in sifonier. Si daca nu ai mai purtat un obiect vestimentar in ultimele 12-18 luni atunci nu mai ai nevoie de el.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

2. Hartiile nefolositoare

Sigur, este nevoie sa pastrezi anumite hartii pentru o anumita perioada de timp, precum cele legate de taxe si impozite. Insa nu trebuie sa pastrezi o multime de copii de teama sa nu arunci ceva important. In ceea ce priveste facturile, nu o pastra decat cea de pe luna din curs, de vreme ce toate informatiile de care ai nevoie pot fi accesate online.

3. Consumabile de birou

Daca biroul tau este plin de rezerve uscate pentru stilou sau o multime de pixuri care nu mai functioneaza este bine sa stii ca nu mai ai ce sa faci cu ele. Fa-ti un mare bine si scapa de ele ca si de celelalte consumabile care zac acolo de peste 1 an. Este clar ca nu ai nevoie de ele.

Feng shui: De ce este bine sa arunci lucrurile vechi

4. Electronicele vechi

Gadget-urile nefolosite, ca si cablurile vechi, nu fac decat sa ocupe spatiul si sa atraga praful. Adesea oamenii nu se indura sa scape de cablurile vechi si le tin acolo, in speranta ca ar putea avea nevoie de ele in viitor.

5. Lucrurile desperecheate

Aici intra sosetele desperecheate, recipiente de plastic la care ati pierdut capacele sau capace fara recipiente, lenjeriile de pat care nu apartin niciunui set.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18/09/2023