Shop

10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori

27 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
reincarnare - pixabay_com

Reincarnarea este un proces al evolutiei, al maturitatii, care reflecta varsta energiei pe o are ceea ce numim noi suflet. Se spune ca multe dintre caracteristicile noastre spersonale sunt rezultatul experientelor si abilitatilor pe care le aducem cu noi dintr-o alta viata. Cu cat am avut mai multe reincarnari, cu atat spiritul nostru este mai evoluat, cu atat avem mai multe daruri.

 

Iata 10 semne ca sufletul tau s-a reincarnat de mai multe ori.

 

  1. Vise care se repeta

Visele sunt o relectare a subconstientului, iar visele care se repeta pot semnifica o trauma, o teama, ceva ce a ramas neterminat intr-o viata anterioara.

 

 

  1. Amintiri dezordonate

Cu totii ne aducem aminte de lucruri petrecute in copilarie, insa unele par a nu fi intr-o succesiune logica. Acestea pot fi semnul ca ele vin din alte vieti.

 

 

  1. Intuitie puternica

Intuitia este abilitatea de a echilibra constientul si subconstientul, astfel incat sa ajungi la sursa de intelepciune interioara si colectiva.

 

  1. Déjà vu

Experienta déjà vu-ului o are multa lume. Este un sentiment bizar ca ai mai trait asa ceva sau ca ai mai trecut printr-un loc. Sentimentul de deja-vu apare ca urmare a unei senzatii spontane: miros, sunet, gust, imagine. Acesta poate fi reflectarea unei experiente dintr-o viata anterioara, insa mai sunt persoane care considera deja-vu-ul drept un dezechilibru neurologic, in timp ce altii il considera posibila reflectare a unui univers paralel.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu