Cum sa cresti copii miliardari - Sfatulparintilor.ro
Shop

Cum sa cresti copii miliardari

19 februarie 2016, , Vizualizări: ...
copii bani - sfatulparintilor.ro - foter_com

O vorba veche a evreilor sustine ca cine munceste din greu nu are timp sa faca bani. Daca si tu ai ajuns la aceeasi concluzie insa ti se pare ca este prea greu sa te mai schimbi poate ca te gandesti ca pentru copiii tai aceasta poate fi o cale mai buna. Poate ca ei pot invata abilitatile necesare unui antreprenor, astfel incat ei sa aiba sanse mai mari sa ajunga miliardari. Iata cum ar trebui sa-ti cresti urmasii astfel incat sa aiba mai multi bani decat ti-ai imaginat tu vreodata.

 

  1. Invata-i sa fie constienti de multitudinile de optiuni pe care le ofera viata

Lumea abunda de oportunitati, iar o persoana poate duce orice viata doreste insa trebuie sa inveti sa le vezi si sa gasesti modalitatea de a construi o afacere de succes din ele. Sunt nenumarate exemple de oameni care si-au transformat pasiunile in business-uri de milioane de euro.

 

 

  1. Invata-i dragostea pentru munca

Dupa ce te imbogatesti poti sa mergi sa te relaxezi in cele mai scumpe statiuni ale lumii. Insa imbogatirea necesita munca. Copiii trebuie sa exceleze in munca psihica si sa aiba rezistenta fizica. In plus, trebuie sa fie in acelasi timp flexibili si duri.

 

 

  1. Invata-i dragostea pentru oameni

Singura modalitate prin care te poti imbogati este sa le satisfaci nevoile celorlati. Trebuie sa ai afinitati pentru semenii tai. Copiii tai trebuie sa inteleaga ca nu sunt nici deasupra insa nici sub alti oameni.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu