Cele mai credule 3 zodii. Nu îți vine să crezi cât sunt de naive! - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai credule 3 zodii. Nu îți vine să crezi cât sunt de naive!

Cele mai credule 3 zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Pești (19 februarie – 20 martie)

Dintre toate semnele zodiacale, Peștii sunt probabil cei mai creduli dintre toate. Potrivit unor studii, sunt semne de apă care iau decizii pe baza emoțiilor lor. Este în natura lor să se simtă îndatorați cu cauze foarte ușor, chiar dacă nu este ceva la care de fapt le pasă. „Dacă ceva este abandonat, un Pești își va asuma responsabilitatea de a avea grijă de acel lucru”. „Peștii își poartă inima in palme și sunt cei mai mari dăruitori de iubire. Ei pot fi foarte încrezători, iar acest tip de atitudine poate fi profitat cu ușurință.”

Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de dragoste. Peștii sunt cunoscuți pentru că sunt romanticul fără speranță al zodiacului. Potrivit unor studii, semnul lor este condus de Neptun, care este planeta viselor. Peștii sunt cunoscuți pentru că sunt absorbiți de fantezia romantismului și pot ajunge să fie răniți dacă nu sunt atenți să stabilească limite.

Eveniment astral 16-17 septembrie 2023: Iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc. Dorințe intense sau așteptări nerealiste? Ce urmează?

Horoscop special: Aceste TREI ZODII și-ar putea găsi adevărata dragoste în weekend. Cui poartă noroc Luna și iubăreața Venus

Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor la final de săptămână. Vezi cine e pe locul 1!

sursa: Bustle.com

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15/09/2023