Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor la final de săptămână. Vezi cine e pe locul 1! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor la final de săptămână. Vezi cine e pe locul 1!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor la final de săptămână. Vezi cine e pe locul 1!
Top TREI zodii chinezești
Credit foto: Depositphotos.com

Trei zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste la finalul săptămânii 11 – 17 septembrie 2023. În primul rând, iată mesajele dpentru toată lumea. Este soarta sau acțiunea care te aduce împreună cu cel care îți face inima să cânte de bucurie? Ești o marionetă a ceva dincolo de tine sau un stăpân al destinului tău, mânuind propriul tău arbitru? Acestea sunt întrebările la care să te gândești weekend-ul acesta. Deci, scoate jurnalul și începe să scrii.

Trebuie să te întrebi dacă ești fundamental incompatibil cu persoana cu care ești. Sau sunt prea mândru și egoist pentru a fi într-o relație cu cineva? Acum, să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste la final de săptămână.

3. Șobolan

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Soarta joacă un rol important în viața ta amoroasă chiar acum. Dacă ești singur, soarta te duce la cel căruia ești destinat. Această călătorie nu va fi lină sau lipsită de stres pentru majoritatea dintre voi, dar va merita. Unii dintre voi le veți găsi atunci când vă înscrieți la o universitate, urmați studii superioare sau chiar vă mutați într-o altă țară. Alții dintre voi le veți găsi în timpul angajării voastre, indiferent de profesie, fie că este o piață de fermier, un târg de carte, o conferință sau chiar în timp ce ridici rufele pentru șeful tau.. Ai încredere în proces. Norocul este peste tot daca esti atent.

Daca esti intr-o relatie, fă ceva weekend-ul aceasta pentru a arăta iubire față de partenerul tău și oferă-i șansa de a ți-o arăta imediat înapoi. Poate fi printr-o cină spontană sau o vacanță de weekend. Un trandafir este lăsat pe masa de mic dejun sau chiar un pachet de cărți dacă colectează descoperiri rare. Știi care va fi cel mai bun mod de a te exprima. Săptămâna aceasta, norocul tău va fi cireașa de pe acest tort delicios.

Eveniment astral 16-17 septembrie 2023: Iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc. Dorințe intense sau așteptări nerealiste? Ce urmează?

Horoscop special: Aceste TREI ZODII și-ar putea găsi adevărata dragoste în weekend. Cui poartă noroc Luna și iubăreața Venus

HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din a doua parte a lunii septembrie 2023. Vezi dacă ești pe listă

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 14/09/2023