Horoscop special: Aceste TREI ZODII și-ar putea găsi adevărata dragoste în weekend. Cui poartă noroc Luna și iubăreața Venus - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Aceste TREI ZODII și-ar putea găsi adevărata dragoste în weekend. Cui poartă noroc Luna și iubăreața Venus

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop special: Aceste TREI ZODII și-ar putea găsi adevărata dragoste în weekend. Cui poartă noroc Luna și iubăreața Venus
TREI ZODII și-ar putea găsi adevărata dragoste
Credit foto: Depositphotos.com

Cheia pentru a-ți găsi adevărata dragoste în această zi, 16 septembrie 2023, nu este să identificăm o caracteristică ideală, ci să fim deschiși să acceptăm o persoană așa cum este, fără intenția de a o schimba, chiar de la început. Astăzi este o astfel de zi în care putem găsi adevărata noastră dragoste.

Acest lucru se datorează sextilului dintre Lună și Venus, și cu această aspectare în loc, suntem dispuși să vedem viața din ambele părți ale monedei. Vedem oamenii ca oameni, nu ca superstaruri sau mântuitori pe care sperăm să ne salveze. Vedem oamenii ca oameni în timpul sextilului Lunii cu Venus, ceea ce ne ajută să ne lărgim orizonturile în căutarea unui partener.

Ceea ce este frumos este că pentru trei zodii, sextilul Lunii cu Venus va fi de ajutor pentru a se elibera de așteptările obișnuite. Aceasta înseamnă că unii dintre noi știm deja că așa-numita noastră „adevărată dragoste” trebuie să arate așa, să se comporte așa, să fie astfel etc. Pe 16 septembrie 2023, aceste zodii, în particular, își vor deschide mințile și vor permite opțiunea că adevărata dragoste ar putea să nu vină în ambalajul așteptat.

Dacă permitem Universului să ne ajute, vom beneficia de ajutorul său.

Dacă stăm în cale, nu vom ști niciodată ce pierdem. Așa că, este o alegere. Astăzi, în timpul sextilului Lunii cu Venus, putem merge cu valul și posibil să întâlnim pe cineva pe care s-ar putea să îl numim adevărata noastră dragoste, sau putem aștepta să vină cineva mai bun. Din fericire, astăzi suntem deschiși și receptivi, iar trei zodii vor fi pregătite pentru asta.

Cele trei zodii care își vor găsi adevărata dragoste pe 16 septembrie 2023 sunt:

Taur

Astăzi vei primi o lecție pe care o vei prețui pentru tot restul vieții tale: așteptarea unei idealuri nu funcționează. Unul dintre motivele pentru care în sfârșit „înțelegi” asta este pentru că ai văzut idealurile tale manifestându-se, și ele nu sunt așa cum ți-ai imaginat. Ai văzut cum idealurile tale s-au stricat, ceea ce înseamnă că nu erau ideale inițial. Asta este provocarea când idealizezi un partener romantic.

Este o pierdere de timp pentru că suntem doar oameni, iar oamenii sunt creaturi imperfecte. Suntem plini de iubire și speranță, da, dar totuși imperfecți. Așa că, pe 16 septembrie 2023, în timpul frumosului sextil Luna-Venus, vei fi în locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a-ți accepta adevărata dragoste. Nu vei respinge pe nimeni pentru „motive”. Astăzi, ești deschis voinței universului.

HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din a doua parte a lunii septembrie 2023. Vezi dacă ești pe listă

Horoscop special: RELAȚIILE acestor 3 zodii se ÎMBUNĂTĂȚESC în septembrie 2023. Ești în top?

Top TREI zodii chinezești care dau lovitura în amor la final de săptămână. Vezi cine e pe locul 1!

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 15/09/2023