Horoscop special: RELAȚIILE acestor 3 zodii se ÎMBUNĂTĂȚESC în septembrie 2023. Ești în top? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: RELAȚIILE acestor 3 zodii se ÎMBUNĂTĂȚESC în septembrie 2023. Ești în top?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop special: RELAȚIILE acestor 3 zodii se ÎMBUNĂTĂȚESC în septembrie 2023. Ești în top?
RELAȚIILE acestor 3 zodii se ÎMBUNĂTĂȚESC în septembrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Trei zodii vor avea noroc în viața lor amoroasă în septembrie 2023. Odată cu Jupiter retrograd, s-ar putea să simțim cu toții chef să facem un pas înapoi înainte de a sări în orice credem. În dragoste, asta înseamnă că avem ultima șansă de a ne retrage dintr-o situație romantică. Vom vedea negativul peste pozitiv?

Iată care sunt zodiile cele mai norocoase în dragoste în septembrie?

1. Taur

S-ar putea să decizi că este mai bine să te obișnuiești cu obiceiurile „ciudate” ale partenerului tău decât să te lupți cu ele. Deși s-ar putea să nu sune atât de grozav, acesta se referă mai mult la a fi adaptabil, mai degrabă decât a te opune continuu a ceea ce vrei să faci. Când partenerul tău romantic își dă seama că în sfârșit renunți la el, se poate întoarce spre felul tău de a face lucrurile.

Ceea ce s-a descoperit este că, cu cât te lupți mai mult cu ei, cu atât se răzvrătesc mai mult. Odată ce știi că acest tip de compromis este bun pentru amândoi, te vei bucura să-l întâlnesti la jumătatea drumului. Acest lucru te ajută să iti construiesti caracterul și te menține mai puțin stresat pe măsură ce relația progresează.

HOROSCOP special. Cele mai norocoase TREI ZODII din această săptămână. Ce au pregătit astrele pentru ele

Ce planete sunt RETROGRADE în luna septembrie 2023? Atenție, sunt ȘAPTE! Ce ne aduce bun HAOSUL din Univers

Semnificația astrologică a Lunii noi în Fecioară din 14 septembrie 2023. Atenție, sunt în joc 6 planete retrograde!

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 12/09/2023