Eveniment astral 16-17 septembrie 2023: Iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc. Dorințe intense sau așteptări nerealiste? Ce urmează? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eveniment astral 16-17 septembrie 2023: Iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc. Dorințe intense sau așteptări nerealiste? Ce urmează?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Eveniment astral 16-17 septembrie 2023: Iubăreața Venus și Marele Benefic Jupiter se întâlnesc. Dorințe intense sau așteptări nerealiste? Ce urmează?
Venus în cuadratură cu  Jupiter
Credit foto: Depositphotos.com

În perioada 16 și 17 septembrie 2023, vom avea parte un eveniment astral care ar putea agita apele emoționale și ar putea influența relațiile noastre – Venus, planeta iubirii, îl întâlnește într-o cuadratură pe Jupiter, planeta norocului. Vom explora în continuare implicațiile acestor aspecte planetare și vom afla cum poate influența dorințele, parteneriatele și procesele noastre de luare a deciziilor.

Ce înseamnă Venus în cuadratură cu  Jupiter

În primul rând, să vedem ce implică aspectul de cuadratură între Venus și Jupiter. Venus, planeta iubirii, frumuseții și plăcerii, formează un unghi dificil de 90 de grade, sau unghi drept, cu Jupiter, planeta expansiunii, a bogăției și a optimismului. Această aliniere tinde să amplifice dorințele și aspirațiile noastre pentru o viață mai plăcută și satisfăcătoare.

HOROSCOP special: Cele mai norocoase zodii din a doua parte a lunii septembrie 2023. Vezi dacă ești pe listă

Dorințe intense și tendințe excesive

Sub influența cuadraturii dintre Venus și Jupiter, s-ar putea să observi o creștere a dorințelor tale. Fie că este vorba de dorința de luxuri materiale, de conexiuni emoționale sau de experiențe plăcute, dorința ta pentru plăcere va fi exacerbată. În timp ce nu este nimic greșit în a dori să-ți îmbunătățești viața, acest aspect te poate împinge spre exagerare. Este esențial să fii precaut și să nu exagerezi în căutarea satisfacției.

Ferește-te de așteptările nerealiste

Un posibil obstacol al cuadraturii dintre Venus și Jupiter este tendința de a stabili așteptări nerealiste în parteneriatele noastre. Este ușor să ne lăsăm duși de sentimentele de extaz și optimism în acest timp. Am putea crede că relațiile noastre pot îndeplini toate dorințele și visele noastre. Cu toate acestea, este crucial să rămânem cu picioarele pe pământ și să recunoaștem că nici o relație nu este fără imperfecțiuni și provocări.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 15/09/2023