Shop
Ultimele 100 de articole

Întreabă specialistul

Inca nu ai gasit un raspuns la ce te framanta?

Pune intrebarea ta pentru specialistii nostri si vei gasi raspunsul in cadrul acestei sectiuni, in cel mai scurt timp!

 

Specialistii nostri sunt:

Consultant medicina naturista: Anca Irina Nicolescu, experienta 15 ani in tratamente naturiste, mama a doi copii;
avocat-paula Paula Alina Lupu, avocat in Baroul Iasi specializat in drept civil – dreptul familiei, va raspunde intrebarilor referitoare la:

– incheierea casatoriei / cazurile de nulitate a casatoriei;

– divort si partajul bunurilor comune;

– incredintarea minorului;

– stabilirea pensiei de intretinere;

– stabilirea filiatiei / tagada paternitatii, etc.

– adoptie;

Daca vrei sa stii cine poate introduce actiunea de divort, ce acte sunt necesare, cum se impart bunurile comune, in ce conditii poti solicita pensia de intretinere ori despagubiri in urma desfacerii casatoriei, te intereseaza procedura de urmat pentru recunoasterea paternitatii sau daca ai orice alte intrebari din domeniul dreptului familiei, specialistul nostru este aici pentru a raspunde tuturor intrebarilor pe intelesul tau.”

Tel: 0755. 795. 608
Mail: avocatpaulalupu@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/avocatpaulalupu

 


Pentru a putea pune o intrebare trebuie sa fii
Daca nu ai cont, click aici pentru cont nou.


Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti unde pot gasi dreptatea. Am divortat de Ex-a pentru ca a ramas agatata prin Germania. Ea a introdus actiunea de partaj,iar pe baza documentelor depuse ca probatoriu cat si a martorilor atat ai mei cat si ai fostei sotii ,prima instanta a dat o sentinta in care a motivat in baza probatoriului indubitabil de la dosar ca am adus venituri de 4 ori mai mult,fapt ce s-a pronuntat in consecinta. Fosta sotie a facut apel,si dupa multe sedinte si amnari a dat o sentinta total diferita de prima instanta,ne luand in seama porbatoriul din dosar,considerand sentinta primei instante eronata.In motivatie a tinut cont de probe extrajudiciare,probe ce nu au fost depuse in prima instanta,fabricate la a doua instanta fiind in contradictie flagranta cu realitatea.Adica ,a depus la dosar notificari notariale in care se arata ca anume 2 cetateni germani i-au facut cadou niste sume de bani intr-o perioada in care noi eram impreuna, eram cu totul in alta parte, pentru ,,servicii aduse” nici nu aveau cum sa-i cunoasca. Sentinta a fost redactata si trimisa dupa 5 luni. Va rog daca se poate sa ma sfatuiti ce as putea face sa pot scoate in evidenta eroarea facuta de aceasta instanta, superficialitatea judecarii cauzei, mai ales ca este definitiva. Oare dreptatea este a unei instante, exista si alte realitati? Multumesc de intelegere.

 
Întrebare primită de la NINESCU
Trebuie vazut daca va incadrati in termen pentru formularea unei cai extraordinare de atac. Puteti face o cerere de revizuire daca hotararea s-a bazat pe declaratiilor nereale ale unor martori. Cu privire la celelalte nemultumiri ale dvs, nu ma pot pronunta, necunoscand datele concrete ale spetei sau probele la care faceti dvs. referire (Paula Alina Lupu, avocat)
 
 

Buna ziua !

As avea nevoie sa stiu va rog frumos care sunt drepturile uneia dintre parti ( a partenerului meu ) asupra bunurilor dobandite mai mult sau mai putin in timpul relatiei de ” concubinaj ” cum este numita aceasta in cazul meu.
Mentionez ca nu exista acte doveditoare pt achitia acestora. Aceasta relatie a durat 8 ani. La momentul plecarii acestuia din domiciliul conjugal ( la care el nu are documente de tipul flotant sau altceva ) ce drepturi i se cuvin din punct de verere legal asupra locuintei ( propietar eu ) , masinii ( propietar eu achitata de el ), mobilier ( partial cumparat impreuna ) s.m.d.

Daca va mai sunt necesare si alte detalii pentru a putea primi un raspuns complet va rog sa nu ezitati.

Florina Dumitru

 

 

 

Raspuns Paula Alina Lupu, avocat

Aveti impreuna cu concubinul dvs dreptul de proprietate comuna pe cote-parti asupra bunurilor pe care le-ati cumparat impreuna, cota-parte care va fi determinata in functie de modul in care ati contribuit fiecare la cumpararea bunurilor. Concubinul dvs nu dobandeste nici un drept asupra locuintei, daca aceasta era proprietatea dvs. Iar daca nu aveti document de achizitie pentru celelalte bunuri si se va pune problema unui partaj, le veti imparti dupa cum ati contribuit fiecare la cumpararea lor, trebuind sa faceti proba in acest sens, daca nu ajungeti la un acord. Paula Alina Lupu, avocat

 
Întrebare primită de la FLOREEDUMITRU
Aveti impreuna cu concubinul dvs dreptul de proprietate comuna pe cote-parti asupra bunurilor pe care le-ati cumparat impreuna, cota-parte care va fi determinata in functie de modul in care ati contribuit fiecare la cumpararea bunurilor. Concubinul dvs nu dobandeste nici un drept asupra locuintei, daca aceasta era proprietatea dvs. Iar daca nu aveti document de achizitie pentru celelalte bunuri si se va pune problema unui partaj, le veti imparti dupa cum ati contribuit fiecare la cumpararea lor, trebuind sa faceti proba in acest sens, daca nu ajungeti la un acord. Paula Alina Lupu, avocat
 
 

Buna seara, am si eu o intrebare daca se poate: am divortat in noiembrie 2014 dupa 36 de ani de casatorie acum suntem la partaj. am cerut expertiza la apartament, auto, iar fostul sot are un PFA din 2008 in cadrul careia sau achizitionat in timpul casatoriei un container, un banc de centricubat pompe de injecti pentru masini si cont in banca pe PFA. la toate sau facut expertize. La pronuntarea sentintei cu privire la partaj nu sa luat in considerare (50%) la bancul de centricutat si banii din banca. Sa calculat 50%din valoarea apartamentului, auto, si containerul. Va rog sa-mi spune-ti de ce nu sa luat totul in calcul. multumesc

 
Întrebare primită de la ADRIANAVLASCU
Raspuns Avocat Paula Alina Lupu Daca ati cerut partajul tuturor bunurilor si le-ati individualizat, instanta ar fi trebuit sa se pronunte cu privire la modul in care acestea urmeaza a fi atribuite. Daca a omis totusi sa se pronunte cu privire la partajul anumitor bunuri, acesta este motiv de revizuire a hotararii sau puteti introduce o noua cerere pentru partajarea bunurilor cu privire la care ati ramas in coproprietate. Paula Alina Lupu, avocat
 
 

Buna ziua! Sunt mama singura, am un baiat de 7 ani si locuiesc in Bucuresti, iar tatal copilului de care sunt despartita de cand baiatul avea 1 an locuieste in Constanta. Nu am fost casatoriti si nu am impartit in tribunal custodia copilului sau pensie alimentara. Copilul se afla in grija mea de cand s-a nascut, dar el l-a recunoscut si l-a trecut pe numele lui, in rest nu prea isi aduce contributia la cresterea lui.

De jumatate de an nu i-a mai trimis bani. In acest sens am avut un acord verbal sa ii trimita 500 RON lunar, bani pe care de regula ii depunea la OMV. Acum este intr-o relatie si tot s-a plans ca are cheltuieli si nu are de unde sa imi dea bani pentru baiat. Copilul nu il vrea mai ales ca l-a vizitat in decurs de un an o singura data si nici nu isi doreste sa plece la el acasa ori la bunica paterna in Tulcea.

As dori sa stiu daca deschid proces pentru stabilirea pensiei de intretinere ce sanse am sa primesc din urma banii pe care nu mi i-a dat, cat costa cu aproximatie aceasta procedura si cat dureaza?

De asemenea, daca el vrea sa ia copilul la Constanta, iar baiatul nu vrea, poate sa il oblige sa mearga la el? Nu stiu ce salariu are pe cartea de munca, dar stiu sigur ca este angajat. El spune ca are salariu minim, dar minte atat de des incat nu mai cred nimic.
Astept raspunsul dvs, doamna avocat

Cu stima C.G.

 

 

 

Raspuns avocat Paula Alina Lupu

Pensia de intretinere (alimentara) se plateste de la data introducerii actiunii si pana la majorat. Nu este o problema daca nu cunoasteti veniturile acestuia si unde lucreaza, deoarece se vor putea face adrese catre Casa de Pensii pentru a afla daca este angajat si ulterior, catre angajator pentru comunicarea veniturilor sale reale.
Va putea lua copilul in vacante, in conditiile in care va solicita in instanta de judecata si i se va acorda un program de vizita a minorului. In mod evident, aveti posibilitatea sa contestati programul de vizita pe care il va solicita si sa propuneti unul mai restrictiv, cel putin la inceput, daca minorul nu este atasat de tatal sau.
Durata procesului depinde de complexitatea cauzei, avand in vedere ca tatal copilului poate sa formuleze si el alte capete de cerere, solicitand exercitarea autoritatii parintesti, program de vizita, etc, insa, daca va veti judeca doar pentru pensia de intretinere nu ar trebui sa dureze mai mult de 5-6 luni. Daca veti solicita doar pensia de intretinere, actiunea este scutita de taxa de timbru, dar va trebui sa luati in calcul, eventual, onorariul unui avocat.
Paula Alina Lupu, avocat

 
Întrebare primită de la CORINA1982
Raspuns avocat Paula Alina Lupu Pensia de intretinere (alimentara) se plateste de la data introducerii actiunii si pana la majorat. Nu este o problema daca nu cunoasteti veniturile acestuia si unde lucreaza, deoarece se vor putea face adrese catre Casa de Pensii pentru a afla daca este angajat si ulterior, catre angajator pentru comunicarea veniturilor sale reale. Va putea lua copilul in vacante, in conditiile in care va solicita in instanta de judecata si i se va acorda un program de vizita a minorului. In mod evident, aveti posibilitatea sa contestati programul de vizita pe care il va solicita si sa propuneti unul mai restrictiv, cel putin la inceput, daca minorul nu este atasat de tatal sau. Durata procesului depinde de complexitatea cauzei, avand in vedere ca tatal copilului poate sa formuleze si el alte capete de cerere, solicitand exercitarea autoritatii parintesti, program de vizita, etc, insa, daca va veti judeca doar pentru pensia de intretinere nu ar trebui sa dureze mai mult de 5-6 luni. Daca veti solicita doar pensia de intretinere, actiunea este scutita de taxa de timbru, dar va trebui sa luati in calcul, eventual, onorariul unui avocat. Paula Alina Lupu, avocat
 
 

Buna ziua, am niste pete pe fata doar pe pometi nu stiu din ce cauza mi-au aparut, iar dupa sarcina sau accentuat mai mult as dori sa stiu daca exista vreun remediu naturist pentru a putea scapa de ele o prietena ma sfatuit sa folosesc felii de lamaie insa nu stiu daca acestea afecteaza cu ceva sau nu tenul ??? ma puteti ajuta ??? va multumesc frumos

 
Întrebare primită de la SFATUL PARINTILOR
Da, dupa nastere e posibil ca pielea sa se pateze, exista creme speciale contra petelor, creme de la Gerovital - Evolution, de la Cosmetic Plant, ser contra petelor de la Laboratoarele Magistra. Serul l-am folosit si eu, este tare bun. Si crema de la Cosmetic Plant contine lamaie printre altele... Succes! Raspuns oferit de consultant naturist Anca Nicolescu.
 
 

Buna ziua.

Numele meu este Raluca Bunghiuz si am o fetita de 1 an jumatate care a racit aproape saptamanal iarna aceasta. Mi s-a recomandat sa-i dau sucul G3 de la Nuskin care ar ajuta-o pentru intarirea sistemului imunitar. Mi-ar fi de mare ajutor daca mi-ati confirma daca acest produs poate fi benefic pentru fetita sau ingredientele pe care le contine nu sunt recomandate pentru copii, cum ar fi benzoatul de sodiu.
Acestea sunt ingredientele:
suc de castravete chinezesc
suc de chili
suc de ananas siberian
suc de lycium chinezesc
suc concentrat de struguri
suc concentrat de pere
suc concentrat de mar
suc concentrat de cirese
apa
arome naturale
acid citric
vitamina c
xantan
conservant-benzoat de sodiu
emulsifiant-guma xantan
stabilizator-pectina

Va multumesc pentru ajutor.

Cu respect,
Raluca Bunghiuz

 
Întrebare primită de la BUNGHIUZ RALUCA
Parerea mea este sa-i dati produse autohtone pentru imunizare, gen Imunogrip, Septilin sau cele de la Secom, adica First Defense. Puteti sa ma contactati pentru orice alte detalii suplimentare la ank_anisi@yahoo.com. Raspuns oferit de consultant naturist Anca Nicolescu.
 
 

Buna ziua. Am un baiat de 10 ani care „iese greu afara” sa zic de 2 ori pe saptamana. De cand era mic, facea treaba mare o data la 2-3 zile. Va rog sa-mi spuneti daca e bine sau daca nu e, ce as putea face in aceasta situatie? Va multumesc.

 
Întrebare primită de la SFATUL PARINTILOR
A raspuns Anca Irina Nicolescu, consultant tratamente naturiste: Este indicat ca alimentatia copilului sa cuprinda legume si fructe, cereale (fulgi de ovaz, grau), cate o lingura de tarate de grau, ovaz pus in lapte, iaurt, ciorba, lichide mai multe. Sau sirop laxativ (Fares) sau sirop laxativ (Medica)
 
 

Am 2 copii unul de 4 iar altul de 6ani. De curand am depistat ca au oxiuri. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de acesti paraziti? Multumesc.

 
Întrebare primită de la DELIA
A raspuns Anca Irina Nicolescu, consultant tratamente naturiste Pentru oxiuri va recomand NIKVORM. Este usor de administrat si cu efect rapid. Pentru detalii ma puteti contacta la telefon. 0722.650.925.
 
 

Am 36 ani si ma pregatesc sa fac fertilizare in vitro. Problema de infertilitate: trompe uterine extirpate. Am luat timp de 13 saptamani tinctura de cretisoara, de marar de 3 ori pe zi + 15 zile pe luna o lingurita de traista ciobanului. Am urmat aceasta cura ptr a ma ajuta sa raman insarcinata. In plus cate o cana de ceai de cretisoara in fiecare seara. Acum, de 2 saptamani, beau 3 cani de ceai de cretisoara pe zi. Considerati ca am luat bine aceste plante??? Au un efect pozitiv ptr problema mea?? Vreau sa specific ca este al 8.lea fiv si toate analizele sunt bune, nu am nicio problema medicala; si sotul este ok. Ce-mi puteti recomanda d-vs?? multumesc din suflet si-mi puteti lasa si datele de contact. Urmeza in decurs de 5-7 zile sa fac fertilizarea.

 
Întrebare primită de la NINA
Da, este foarte bine ceea ce ati luat si va mai pot recomanda SHECURE sau FERTILITY. Va doresc mult succes ¡ SHECURE ( sirop sau comprimate) este un remediu natural obtinut din plante medicinale presate la rece cu proprietati revitalizante si de mentinere a echilibrului hormonal feminin. Stimulent al glandelor mamare, normalizeaza ovulatia, menstruatia si galactogeneza. Datorita continutului in glicozide, fitosteroli, taninuri, uleiuri volatile si aminoacizi esentiali, este eficient in infectii uro-genitale (uretrite, cistite, vaginite ), precum si in litiaza renala. Elimina fenomenele neplacute aparute in perioada menstruala si premenstruala, cum sunt starile de irascibilitate, discomfort, nervozitate, dureri in zona pelviana sau in zona spatelui, depresie. Shecure este recomandat si sportivelor de performanta expuse unor suprasolicitari intense care pot cauza tulburari ale ciclului menstrual si chiar suprimarea acestuia (ame noreea sportivelor). FERTILITY Efecte adjuvante - imbunatateste echilibrul hormonal feminin si masculin prin: stimularea nivelului de progesteron si testosteron, functiei testiculare si tiroidiane stimularea metabolizarii testosteronului in dihidrotestosteron (forma biologica activa) - afrodisiac, tonic general - imbunatateste circulatia sanguina pelvina - antidepresiv, anxiolitic - reduce nivelul toxinelor care pot influenta negativ fertilitatea masculina si feminina (mercur, plumb, tutun, etc.) Recomandat ca adjuvant in - infertilitate masculina cauzata de oligospermie, astenospermie, impotenta sexuala hormonala sau psiho-emotionala (disfunctia erectila), afectiuni ale prostatei, tulburari de ejaculare, expunere la substante toxice - infertilitate feminina cauzata de disfunctii ovulatorii, epuizare nervoasa, depresie, anxietate, frigiditate, expunere la substante toxice Anca Irina Nicolescu, consultant naturist
 
 

Am un baietel de 10 luni si jumatate, alaptat la san, dar mananca si altceva foarte bine, numai ca nicicum nu vrea sa incerce sa manance si singur. pune mana pe mancare (orice), se stramba si intinde mana sa il sterg. Nu vrea deloc sa bage singur in gurita. la fel si cu sticla cu apa, cere apa, ia manerele in mana, dar cand e vorba de dus la gura, vrea sa ii dau eu. singurul lucru care il face, ia o coaja de paine si imi intinde mie sa mananc, dar el niciodata nu a bagat ceva singur in gura, desi l-am lasat si i-am aratat cum. Cum sa fac sa il fac sa ia si singur?

 
Întrebare primită de la MADALINA RUSU
 
 

Buna , Ma numescAdriana si am o fetita de 1 an jumatate si de vreo 3 saptamani ii curge nasucul si tuseste cu secretie .I-am dat o saptama Ibalgin si Fluimucil ca sa o ajute sa elimine . Este la fel , nu i-a trecut , ce pot sa-i mai dau ??

 
Întrebare primită de la ADRIANA_EFTM
Buna ziua, Dat fiind ca varsta copilasului este foarte mica, va recomandam cu caldura sa mergeti sa o vada un medic pediatru, caci tratamentele date fara ca medicul sa vada copilul pot fi periculoase. Exista o infectie care nu ii trece si trebuie sa o tratati si in acelasi timp sa ii intariti imunitatea. Sfaturile prin computer in aceste cazuri nu sunt recomandate si nu le sustinem. Sanatate multa va dorim!
 
 

Buna ziua. Baietelul meu, care va implini in curand 2 ani, nu vorbeste ca si ceilalti copii de varsta lui; pronunta putine cuvinte. Ar trebui sa merg cu copilul la un medic de specialitate sau este el mai… lenes? Va multumesc.

 
Întrebare primită de la NYKO79
Buna ziua, va va raspunde in curand psihologul Anca Boalca. Va multumim!
 
 

Buna ziua ! Baietelul nostru in varsta de 2 ani si 8 luni are de aproximativ doua saptamani o pofta de mancare exagerata . Mananca tot timpul cand e cu noi acasa ( dimineata, dupa amiaza si seara, in weekend ). Sta tot timpul in frigider , cere mereu de mancare . Ne facem griji. E la gradinita de 2 luni si jumatate. Acolo mananca normal . Ce se intampla cu copilul nostru ? Multumim .

 
Întrebare primită de la LACUSTEANU
Se intampla ca la gradinita sunt reguli iar acasa nu. Este important sa il invatati ritualul mesei. Sa stie ca masa se ia la anumite ore si ca la masa participa toata familia.
 
 

am un baietel de 10 luni. la scaunul de dimineata am observat in olita ceva ce parea a fi un fir lung si transparent. poate fi un vierme intestinal? daca da ce? oricum vreau sa-i fac analizze dar pana atunci nu ar strica o parere. multumesc

 
Întrebare primită de la VALYS
Răspuns oferit de Anca Nicolescu consultant medicina naturista, experienta 15 ani in tratamente naturiste:
Puteti sa-i dati siropul Nikvorm, este din plante indiene, pentru orice fel de parazit intestinal, se da usor, adica o singura zi, dimineata si seara, apoi se repete tratamentul peste o saptamana. Ma puteti contacta pentru mai multe detalii la tel 0722 650 925
 
 

Buna ziua, mi-a cazut copilul din pat si nu stiu ce sa fac…Sa merg la medic sau nu? La 4 luni a cazut si am facut radiografie si nu era nici o problema. Acum am luat tratament de traheo bronsita cu salbutamol, erdomed si cedax…De vreo 3 zile vomita in jet, atat dupa laptele matern cat si dupa mancare. Dupa cazatura a vomitat. In rest nu si-a pierdut constienta, nici somnolenta nu are, doar a vomitat cateva jeturi atunci si acum nu mai are nimic. Rade, se joaca. Oare tre sa merg la Urgenta? Acum avem 9 luni si oricum nu putem repeta tomografia. Ce ma sfatuiti?

 
Întrebare primită de la KARM3N
Răspuns oferit de specialist despre specialist:
raspuns
 
 

Fetita mea are 1 an si 3 luni si are abia 2 dintisori jos in fata. din ce stiu eu trebuiau sa fie vreo 8 dintisori iesiti pana acum Cat mai astept pana intru in panica?

 
Întrebare primită de la MYHA2355
Răspuns oferit de specialist despre specialist:
raspuns
 
 

Buna ziua! Sunt o mămică româncă care locuieşte cu soţul şi fiul nostru Andrei de 3 ani şi 9 luni pe aproape de Madrid. Lui Andrei i-au ieşit nişte noduli pe gât acum câteva luni. Pediatra de aici ne spune ca nu-i nimic (aşa se văd ganglionii la unii copii mici), însă de curând am fost în România şi acolo, unele mămici ne-au spus trebuie fie de la ceva..ceva ăi stimulează.

Rog o explicaţie.Ce ar putea fi? Ce fac eu ca mămică pentru fiul meu?.Va mulţumesc.. NELI

 
Întrebare primită de la SFATUL PARINTILOR
Răspuns oferit de dr Simona Popescu medic specialist neonatolog:
Sunt numeroase situatiile care se asociaza cu adenopatii; ganglionii pot fi vizibili in cazul copiilor f slabi, dar trebuie excluse patologiile care pot determina marirea de volum a ganglionilor cervico-laterali: infectii virale, bacteriene din sfera ORL, boli hematologice etc. e important de stiut daca are alte semne asociate: febra, inapetenta, scadere in greutate paloare etc
baietelul trebuie examinat de catre specialistul pediatru; acesta va recomanda, in functie de examanul clinic,fizic, efectuare de analize.
 
 
 

Buna ziua, am o fetita de 1 an si 4 luni, cu o greutate de 10kg si 200 g , greutatea la nastere a fost de 3200g , a fost bolnava de 2 ori : prima data a facut bronsita in luna aprilie , a urmat un tratament cu augmentin, ambroxol si salbultamol, iar a 2 a oara s-a imbolnavit la cateva saptamani dupa ce a terminat tratamentul.Fiica mea in luna septembrie( 1 an si 6 luni) va incepe cresa si ni s-a transmis sa ii facem un tratament de imunitate inainte de intrarea in colectivitate.ce schema imi recomandati? va multumesc!

 
Întrebare primită de la STELIANA
Răspuns oferit de Anca Nicolescu consultant medicina naturista, experienta 15 ani in tratamente naturiste:
Pentru  intarirea imunitatii copiilor, le putem da urmatoarele suplimente alimentare:
 
BARAKA (100mg, sau 450mg): Creste capacitatea de aparare a organismului  fata de boli, este un supliment benefic persoanelor cu tuse persistenta, restanta dupa raceli,viroze si persoane cu o sensibilitate pronuntata a aparatului respirator si care racesc frecvent, precum si la asmatici. Contine componente antioxidante, calmante, nutritive din uleiul de chimen negru. Deasemenea creste imunitatea si calmeaza tusea iritativa.
 
TINCTURA DE PROPOLIS : Este cel mai puternic remediu natural antiinfectios cunoscut, un adevarat antibiotic natural. Se administreaza ca adjuvant in inumitatea scazuta, boli infectioase, hemoragii, inflamatii, anorexie, ulcer gastric, diabet, hipercolesterolemie,tumori.
 
ECHINACEEA C : Stimuleaza sistemul imunitar, pot reduce aparitia infectiilor respiratorii si din sfera ORL, actioneaza bacteriostatic, fungistatic, antioxidant si capilaroprotector.
 
IMUNOROYAL JUNIOR : Contine substante ce au proprietati antivirale si antimicrobiene, reduce incidenta afectiunilor ORL si a episoadelor gripale. Poate diminua inflamatiile mucoaselor, creste imunitatea prin aportul nutritional.
 
SEPTILIN : Imbunatateste capacitatea organismului impotriva infectiilor, fiind util in infectii acute, cronice sau recurente de tract respirator superior si inferior in infectii ORL. Reduce riscul contractarii gripei.
 
IMUNOREZISTAN JUNIOR : Sustine refacerea si revitalizarea organismului in timpul infectiilor respiratorii virale si/sau bacteriene la copii. Se administreaza de la primele semne de boala : musculare, globi oculari durerosi, etc
 
IMUNOGRIP JUNIOR : Creste rezistenta organismului in diferite stari de imunitate scazuta, perioade cu risc crescut de imbolnavire (expunerea la virusi gripali), stari de convalescenta, cure de intretinere pentru crestrea armonioasa a copilului.
 
Pentru relatii suplimentare cat si despre procurarea produselor, ma puteti contacta la 0722 650 925.
 
 

am stat acasa doi ani in crestere si ingrijire copil, apoi am intrat in concediu medical pentru ingrijire copil, de la servici mi sa spus ca nu voi primi 85% din salariu ca nu am muncit (am fost doar trei zile pentru redeschiderea cartii de munca) si ca voi primi din ce in ce mai putini bani; ce este de facut sau ce acte trebuie sa depun la locul de munca pentru a beneficia de cei 85 %

va multumesc

 
Întrebare primită de la CATAOCT31
Răspuns oferit de specialist despre specialist:
raspuns
 
 

am un baietel de 7 ani.; pe la 5 ani jumatate de pe o zi pe alta i s-au inegrit dintisorii la baza, desi se spala de 2 ori pe zi uneori chiar 3. am fost la dentist, i s-a facut o igienizare, i s-au curatat dintii si i-a facut fluorizare. Acum la controlul de 6 luni iar incepuse sa se innegreasca si iar i-au curatat. Mi se pare prea des si nu stiu ce sa ii dau sa nu se mai innegreasca. Medicul spune ca este o bacterie. Ati putea sa mi spuneti cum putem scapa de ea??? Multumim.

 
Întrebare primită de la BUREBISTA
Răspuns oferit de Sfatul Parintilor :

Puteti incerca sa cereti si opinia altui medic dentist dar si a pediatraului/medicului de familie al copilului. O bacterie in cavitatea bucala sigur iese la o analiza de exudat bucal sau faringian si se trateaza cu antibiotic sau cu spalaturi in gura cu diverse substante dezinfectante.