Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 martie - Pagina 4 din 4 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 14-20 martie

horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
  • Capricorn – Pastreaza-ti modul in care vezi lucrurile; unghiul de perspectiva din care te-ai obisnuit sa observe ce anume se intampla in jurul tau este unul obiectiv, deci nu-l schimba. Ai nevoie sa fii un fin ascultator, un bun observator si un impecabil strateg, deoarece primele zile ale acestei saptamani nu iti ofera un “climat” excelent pentru a putea duce la bun sfarsit planurile tale. Si, desi ai mare incredere in rationamentele pe care le faci, incearca sa nu te supraestimezi, in special pe 15 martie. Nu promite mai mult decat poti oferi, este esential pentru tine, in viitorul apropiat. Sunt de evitat oamenii din jurul tau care le stiu pe toate si nu accepta parerile tale.

 

 

  • Varsator – Sunt multe si diverse darurile de care ai parte, in aceasta saptamana. Bine ar fi sa ramai, totusi, rezervat, mai ales atunci cand primesti din senin un cadou sau un beneficiu sosite din senin; intentiile din spatele acestora s-ar putea sa nu fie dintre cele mai bune. Exista si riscul unor deziluzii sau a unei dezamagiri, in ceea ce priveste relatia de cuplu, fiind necesar a discuta cu persoana iubita despre tot ceea ce ti se pare nepotrivit, fara a lasa lucrurile nerezolvate. 20 martie este o zi excelenta, din acest punct de vedere. Nu este o saptamana in care sa iti prmiti a pierde timpul visand cu ochii deschisi, in ciuda aparentelor.

 

  • Pesti – Poate ca esti prea legat de un mod traditional de gandire, ori prima zi a acestei saptamani te va pune fata in fata cu persoane al caror fel de a vedea viata este diferit de al tau, aceasta fiind o provocare destul de mare pentru tine. Evita sa fii pessimist, evita sa te ingrijorezi mai mult decat este cazul, evita sa te pierzi in detalii. Pastreaza-ti buna dispozitie si acea “joie de vivre” de care cu totii avem nevoie. Pe masura ce sfarsitul de saptamana se apropie, buzunarele tale se vor umple si vei descoperi noi moduri de a-ti creste veniturile. Este posibila o schimbare brusca de atitudine in ultima zi a saptamanii. Asigura-te ca dai Cezarului ceea ce este al lui si lui Dumnezeu ceea ce ii apartine.

 

 

astrocafe

 

foto: pixabay.com

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 13/03/2016